- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Rock ‘n’ Roll: το θρυλικό στέκι της Λουκιανού επιστρέφει με τον Άνταμ Κοντοβά στην κουζίνα του
Σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ανοίγει για 38η σεζόν
Rock ‘n’ Roll: το θρυλικό στέκι στο Κολωνάκι επιστρέφει με μενού από τον Άνταμ Κοντοβά
Ανήκει στα στέκια της Αθήνας που δικαίως ονομάζονται πια «ιστορικά». Για την ακρίβεια, το Rock ‘n’ Roll μάλλον ξεπερνάει κατά πολύ τον χαρακτηρισμό του ως bar restaurant, φτιάχνει μια κατηγορία από μόνο του. Μαγαζί-θρύλος και όχι τώρα, πάντα από εκείνο τον Δεκέμβριο του 1987 που άνοιξε για πρώτη φορά. Εκείνη την εποχή είναι το μέρος που συναντιέται κυριολεκτικά όλη η Αθήνα που ζητά ήδη κάτι διαφορετικό από τις νύχτες της, ένα στέκι για να χορέψει, να φλερτάρει, να ζήσει με τη φούρια και την ξεγνοιασιά των late 80s. Κι εδώ, κάτω από τον διάσημο πολυέλαιο, αναπαυτικά καθισμένη στους δερμάτινους καναπέδες, βρίσκει ακριβώς αυτό.
Σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το Rock ‘n’ Roll θα ανοίξει για 38η φορά στην ιστορία του. Όσα χρόνια κι αν περάσουν μένει πάντα σέξι, απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, πρωτοπόρο, πάντοτε επίκαιρο. Φέτος μας επιφυλάσσει και μία νόστιμη έκπληξη, βάζοντας τον γνωστό σεφ Άνταμ Κοντοβά αρχηγό στην κουζίνα του.
Ο Άνταμ Κοντοβάς αναλαμβάνει την κουζίνα του Rock ‘n’ Roll
Ο Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας από τους πιο ανατρεπτικούς σεφ της γενιάς του. Φημίζεται για τη μοναδική του ικανότητα να ενώνει τις διαφορετικές κουζίνες του κόσμου στο ίδιο πιάτο, αλλά και για την πραγματικά ανεξάντλητη μαγειρική του φαντασία. Για το Rock ‘n’ Roll έχει δημιουργήσει ένα μενού που ακολουθεί μία American fusion προσέγγιση. Αυτό σημαίνει ότι θα δοκιμάσουμε πιάτα όπως ταρτάρ από μοσχάρι, τσάτνεϊ ντομάτας, γιαούρτι και ταπιόκα (€19), flatbread με μανιτάρια, μοτσαρέλα, φρέσκο κρεμμύδι και τζίντζερ (€15), γαρίδα-sando με μους αβοκάντο, τζίντζερ και τσίλι (€16), αλλά και ένα Rock-Smash με τσένταρ, μαύρο σκόρδο, μπέικον και γαλλικές πατάτες (€18).
Το φετινό μουσικό πρόγραμμα στο Rock ‘n’ Roll
Το Rock ‘n’ Roll στον πυρήνα του είναι ένα κεφάτο bar restaurant με πηγαίο αυθορμητισμό, που πολύ συχνά το οδηγεί σε εντελώς αυθόρμητα πάρτι. Φέτος, το μουσικό πρόγραμμα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, έχει live κάθε Τρίτη με τον Ηλία Μπόγδανο και τους INCO, έχει Greek n Roll πάρτι τα Σάββατα (από τις 17.00) με παλιές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, αλλά και μια ελληνική βραδιά, που ξεκινά από τις 19.00 κάθε Κυριακή. Ενδιάμεσα, guest DJs θα ζεσταίνουν τα χειμωνιάτικα βράδια μας με τις μουσικές τους, οπότε μείνετε συντονισμένοι και πάντα rock.
Λουκιανού 6, Κολωνάκι, 2107210065, www.rocknroll.gr, Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή από τις 20.00, Σάββατο από τις 14.00, Κυριακή από τις 19.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.