To γιαούρτι είναι πιο ωραίο απ΄ όσο φαντάζεσαι
Δοκίμασε το Κρι Κρι με γάλα ημέρας και θα καταλάβεις
Γιατί πάντα τα ωραία είναι και παχυντικά; Μία διαχρονική ερώτηση που απασχολεί όλους μας! Και όμως απάντηση υπάρχει, βρίσκεται στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και λέγεται γιαούρτι Κρι Κρι με 100% γάλα ημέρας.
Ευτυχώς για όλους μας που η αγαπημένη Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ήταν η πρώτη που δημιούργησε προϊόντα με γάλα ημέρας, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο όλη τη θρεπτική αξία του γιαουρτιού σε ένα κεσεδάκι. Πλέον, μπορούμε να απολαμβάνουμε ένα γλύκισμα με ελάχιστες θερμίδες και παράλληλα με πλούσια θερμιδική αξία.
Πέντε λαχταριστές γεύσεις με ζουμερά κομματάκια φρούτων - φράουλα, ροδάκινο, ακτινίδιο, δαμάσκηνο, πορτοκάλι - σε περιμένουν σε όλα τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ για να ανακαλύψεις πως η απόλαυση παραδοσιακού γιαουρτιού μπορεί να συνυπάρχει με τα χαμηλά λιπαρά.
Έτσι την επόμενη φορά που θα χρειαστείς γλυκό, μπορείς πολύ απλά (και χωρίς τύψεις) να απολαύσεις ένα γιαούρτι Κρι Κρι με φρούτα. Εάν όμως είσαι πιο gourmet τύπος, μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις σε λίγα λεπτά ένα ελαφρύ σνακ χρησιμοποιώντας στραγγιστό 2% της Κρι Κρι από γάλα ημέρας με μέλι και κομματάκια από φρέσκα φρούτα εποχής.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το γιαούρτι είναι πιο ωραίο απ΄ όσο φαντάζεσαι, και έχει δεκάδες επιλογές για να το ευχαριστηθείς!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.