To γιαούρτι είναι πιο ωραίο απ΄ όσο φαντάζεσαι
Δοκίμασε το Κρι Κρι με γάλα ημέρας και θα καταλάβεις
Γιατί πάντα τα ωραία είναι και παχυντικά; Μία διαχρονική ερώτηση που απασχολεί όλους μας! Και όμως απάντηση υπάρχει, βρίσκεται στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και λέγεται γιαούρτι Κρι Κρι με 100% γάλα ημέρας.
Ευτυχώς για όλους μας που η αγαπημένη Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ήταν η πρώτη που δημιούργησε προϊόντα με γάλα ημέρας, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο όλη τη θρεπτική αξία του γιαουρτιού σε ένα κεσεδάκι. Πλέον, μπορούμε να απολαμβάνουμε ένα γλύκισμα με ελάχιστες θερμίδες και παράλληλα με πλούσια θερμιδική αξία.
Πέντε λαχταριστές γεύσεις με ζουμερά κομματάκια φρούτων - φράουλα, ροδάκινο, ακτινίδιο, δαμάσκηνο, πορτοκάλι - σε περιμένουν σε όλα τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ για να ανακαλύψεις πως η απόλαυση παραδοσιακού γιαουρτιού μπορεί να συνυπάρχει με τα χαμηλά λιπαρά.
Έτσι την επόμενη φορά που θα χρειαστείς γλυκό, μπορείς πολύ απλά (και χωρίς τύψεις) να απολαύσεις ένα γιαούρτι Κρι Κρι με φρούτα. Εάν όμως είσαι πιο gourmet τύπος, μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις σε λίγα λεπτά ένα ελαφρύ σνακ χρησιμοποιώντας στραγγιστό 2% της Κρι Κρι από γάλα ημέρας με μέλι και κομματάκια από φρέσκα φρούτα εποχής.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το γιαούρτι είναι πιο ωραίο απ΄ όσο φαντάζεσαι, και έχει δεκάδες επιλογές για να το ευχαριστηθείς!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ο πιο εκκεντρικός φούρνος της ελληνικής επικράτειας είναι μια σύνοψη από πολλές διαφορετικές ιστορίες σε αιρετική γραφή. Αν δεν ήταν φούρνος, θα ήταν ο Οδυσσέας του Τζέιμς Τζόις στη διάλεκτο των ζυμαριών
Πίσω από κάθε μεγάλο σεφ κρύβεται μια τρομερή μαμά!
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης αναβίωσε για 2 μέρες την παλιά ατμόσφαιρα των «μανάβικων»
Χειροποίητα γλυκά με βάση τη ζύμη τσουρεκιού
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.