Θεματα

To γιαούρτι είναι πιο ωραίο απ΄ όσο φαντάζεσαι

Δοκίμασε το Κρι Κρι με γάλα ημέρας και θα καταλάβεις

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
85296-172091.jpg

Γιατί πάντα τα ωραία είναι και παχυντικά; Μία διαχρονική ερώτηση που απασχολεί όλους μας! Και όμως απάντηση υπάρχει, βρίσκεται στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και λέγεται γιαούρτι Κρι Κρι με 100% γάλα ημέρας.

Ευτυχώς για όλους μας που η αγαπημένη Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ήταν η πρώτη που δημιούργησε προϊόντα με γάλα ημέρας, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο όλη τη θρεπτική αξία του γιαουρτιού σε ένα κεσεδάκι. Πλέον, μπορούμε να απολαμβάνουμε ένα γλύκισμα με ελάχιστες θερμίδες και παράλληλα με πλούσια θερμιδική αξία.

n

Πέντε λαχταριστές γεύσεις με ζουμερά κομματάκια φρούτων - φράουλα, ροδάκινο, ακτινίδιο, δαμάσκηνο, πορτοκάλι - σε περιμένουν σε όλα τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ για να ανακαλύψεις πως η απόλαυση παραδοσιακού γιαουρτιού μπορεί να συνυπάρχει με τα χαμηλά λιπαρά.

Έτσι την επόμενη φορά που θα χρειαστείς γλυκό, μπορείς πολύ απλά (και χωρίς τύψεις) να απολαύσεις ένα γιαούρτι Κρι Κρι με φρούτα. Εάν όμως είσαι πιο gourmet τύπος, μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις σε λίγα λεπτά ένα ελαφρύ σνακ χρησιμοποιώντας στραγγιστό 2% της Κρι Κρι από γάλα ημέρας με μέλι και κομματάκια από φρέσκα φρούτα εποχής.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το γιαούρτι είναι πιο ωραίο απ΄ όσο φαντάζεσαι, και έχει δεκάδες επιλογές για να το ευχαριστηθείς! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.