- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Party στο Mama Roux λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος
Με μουσικές, μπάντες, δώρα και φαγητό
Πώς γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά από την άλλη μεριά του πλανήτη; Μπορείς να το ζήσεις με μια βόλτα στο κέντρο, λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος. Εκεί που θα κάνεις τα τελευταία ψώνια και σε πιάσει μια ελαφριά λιγούρα (υπολογίζουμε ότι αυτό θα συμβεί κάπου στο ύψος της Αιόλου), κάνε στάση στο Mama Roux που στήνει για μια ακόμη χρονιά το καθιερωμένο σούπερ downtown party του.
Με Festive Street Food, New Orleans Brass Band Parade, Live Music Rhythms and Blues και Downtown Market, φτιάχνει το σκηνικό μιας εναλλακτικής και πολύ ζωντανής πρότασης για το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Πας και φτιάχνεις διάθεση για το βραδινό σου ρεβεγιόν (χιπς-τα κοκτέιλ δίνουν και παίρνουν) ή περνάς τόσο καλά ανάμεσα στα πλήθη Αθηναίων που διασκεδάζουν μαζί σου που αποφασίζεις να μην το κουνήσεις ρούπι!

Downtown Market
Από φαγητό, οι multi ethnic σεφ του Mama Roux προτείνουν αυθεντικά street food πιάτα με extra λάμψη όμως που δίνει τον τόνο στο γιορτινό κλίμα των ημερών. Όπως στρείδια, χαβιάρι σολομού, Scrambled Eggs με φρέσκια μαύρη τρούφα, Brisket Brioche, Jacket Potato με sour cream. Πρωταγωνιστεί το Bubbles and Oyster Bar ενώ το Glühwein, αυτό το υπέροχο ζεστό αρωματικό και γιορτινό κρασί, θα ρέει άφθονο. Όλα ό, τι πρέπει για να αποχαιρετίσεις το χρόνο που φεύγει με κόκκινα μαγουλάκια και τεράστιο χαμόγελο.
Οι μουσικές των Gumbo Ya Ya και της New Orleans Brass Band Parade θα απογειώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα με Rhythm &Blues ήχους, ενώ αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις όλα τα ψώνια σου μέχρι να έρθεις εδώ, κανένα πρόβλημα! Το Mama Roux σε συνεργασία με το Cool Soap διοργανώνει ένα μοναδικό Downtown Market με τοπικά προϊόντα, design αντικείμενα, χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ. Καλή χρονιά!
Info: Festive Street Food & Downtown Market: 12:00-18:00, New Orleans Brass Band Parade: 14:00, Gumbo Ya Ya Live Music: 15:00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γράφει ιστορία εδώ και χρόνια και έχει κρυφό άσσο στο μανίκι τα τηγανητά αχτύπητα κολοκυθάκια του
Σε τέσσερα διαφορετικά γαστρονομικά «κεφάλαια»-σημεία, όλα τους με μπεστ σέλερ αποτέλεσμα
Η γεύση του περιγράφεται ως ένας συνδυασμός βανίλιας, καρύδας και γιασεμιού
Ο δημιουργός του Django μοιράζεται την ιστορία του gelato του από τη Σύρο έως το Κουκάκι
Η Mykonos Chocolate είναι η πρώτη σοκολάτα του νησιού και παράγεται εξ ολοκλήρου εδώ
Οι παλιές νοικοκυρές δεν φεύγουν ποτέ. Ζουν πάνω στα ράφια, μέσα στις κατσαρόλες, κληρονομιά ζωντανή, να μαρτυρά για πάντα τα έργα και τις ημέρες τους και πόσο σκόρδο έβαζαν στο κοκκινιστό
Ένα μαγαζί-πρεσβεία του τόπου του στο Παγκράτι
Μαστιχωτή υφή, υπέροχη γεύση και καλοκαιρινή αίσθηση ανεμελιάς
Η απρόσμενη επιχειρηματική πορεία του Έλληνα επιστήμονα
Οι πανσέληνοι του φετινού καλοκαιριού θα είναι φαντασμαγορικές!
Από κήπους, αυλές και ταράτσες μέχρι λίμνες και αποβάθρες τρένων
Η παρέα που άνοιξε το Φλερτ προχώρησε στο επόμενο στάδιο της …σχέσης της με το νησί
O “F* Smashing”, δηλαδή ο σεφ Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, φτιάχνει τα καλύτερα μπέργκερ
Από μια οικογενειακή επιχείρηση σε ένα δυναμικό ελληνικό brand
Η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου εξηγεί πώς τρία φυτικά πιάτα συνδυάζουν πρωτεΐνη, καλά λιπαρά, φυτικές ίνες και γεύση, αποδεικνύοντας ότι η υγιεινή διατροφή βασίζεται στην ποικιλία και όχι στη στέρηση
Wine tasting με κρασιά του τμήματος Γεροβασιλείου
Από έναν ελληνικό φούρνο στο πιο viral καφέ του Μόντρεαλ
Θα μου βάλετε μια μπάλα σορμπέ κολοκύθας;
Cocktails δίπλα στο κύμα, μυστικοί κήποι και θερινά σινεμά 7 ορόφους πάνω από το έδαφος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.