- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ένα σουβλάκι αλλιώτικο από τα άλλα
Το Philadelphia δίνει άλλη διάσταση στο αγαπημένο σου φαγητό
Πιθανότατα δεν υπάρχει πιο δημοφιλές ελληνικό φαγητό από το σουβλάκι. Λιχουδιά που μπορεί να σε χορτάσει με πολύ λίγα χρήματα, το σουβλάκι μάλλον είναι με διαφορά ο εθνικός μας σταρ. Το βρίσκεις σε κάθε γωνιά της πόλης, το φτιάχνεις σπίτι, το παραγγέλνεις, το τρως βλέποντας ταινία, κάνοντας βόλτα, ενώ στέκεται δίπλα σου και στα ξενύχτια. Ακόμα και αν το έχεις βαρεθεί, δεν θες να το αποχωριστείς. Και ούτε χρειάζεται γιατί τώρα το σουβλάκι ανανεώνεται ριζικά.
Τι θα έλεγες λοιπόν, αν μάθαινες ότι υπάρχει σουβλάκι με…Philadelphia; Και μάλιστα σε τέσσερις εκδοχές; Ξέχασε όσα ξέρεις για το σουβλάκι, γιατί τώρα το αγαπημένο τυρί κρέμα του δίνει μια γευστική διάσταση, που ούτε είχες φανταστεί ποτέ. Το βρίσκεις σε 4 μεσογειακές γεύσεις (με λιαστή ντομάτα, μαϊντανό, άνηθο και μουστάρδα) και δεν το χορταίνεις.
Δοκίμασε τη δροσερή σάλτσα Philadelphia με άνηθο σε μερίδα καλαμάκι κοτόπουλο, την πικάντικη σάλτσα Philadelphia με μουστάρδα σε σουβλάκι γύρο κοτόπουλο, τη σάλτσα Philadelphia με λιαστή ντομάτα σε σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό ή την πικάντικη σάλτσα Philadelphia με μαϊντανό σε μερίδα ή σουβλάκι κεμπάπ. Διάλεξε το συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου και αφέσου σε μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. Πείνασες;
*Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.