26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Κουλουράδες: Mας φτιάχνουν το πρωινό!

Η φιλοσοφία τους ήταν και παραμένει απλή: να παράγουν το πιο υγιεινό, παραδοσιακό και νόστιμο κουλούρι Θεσσαλονίκης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κουλουράδες
Κουλουράδες
Κουλουράδες
Κουλουράδες
Κουλουράδες

Η φιλοσοφία τους, από την αρχή της λειτουργίας του πρώτου καταστήματος το 2015 μέχρι και σήμερα, που απαριθμούν πάνω από 150 καταστήματα, ήταν και παραμένει απλή: να παράγουν το πιο υγιεινό, παραδοσιακό και νόστιμο κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Οι Κουλουράδες είναι από τα λίγα μονοθεματικά project της γρήγορης εστίασης και επικεντρωμένοι στο Κουλούρι Θεσσαλονίκης και τα παράγωγά του. Δημιούργησαν πάνω από 60 υπέροχες γεύσεις, γλυκές και αλμυρές, έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών και ειδικά τους καταναλωτές του πρωινού. Η φράση «Σας φτιάχνουμε το πρωινό» είναι η καθημερινότητά τους!

Οι Κουλουράδες ξεχώρισαν λόγω του προϊόντος και ειδικά της πραγματικά ξεχωριστής γεύσης. Ήταν οι πρώτοι που έφεραν το γνήσιο Κουλούρι Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστή στις καρδιές μας, κάνοντας πολλούς από εμάς, κυρίως τους νέους, να στραφούν σε μία υγιεινή επιλογή πρωινού. Έτσι, στους Κουλουράδες η ανάγκη του οικονομικού προϊόντος με την καλύτερη δυνατή ποιότητα λειτουργεί άψογα!

Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει σημαντικά στον καφέ, φιλοξενώντας στα καταστήματά τους μια μοναδική ποικιλία, απόλυτα εναρμονισμένη με τις γεύσεις των Κουλουράδων. Πολύτιμος συνεργάτης στη δημιουργία του εξαιρετικού τους χαρμανιού είναι η εταιρεία Taf.  Συνεπώς κάποιος μπορεί να γευτεί τον απολαυστικό καφέ Κ blend μόνο σε κατάστημα Κουλουράδες.

Στους Κουλουράδες καινοτομούν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους συχνά. Το γεγονός ότι το κάθε κατάστημα έχει το δικό του εργαστήριο με τον δικό του αρτοποιό, τους επιτρέπει να μπορούν να κάνουν το κάτι διαφορετικό, που σίγουρα ο καταναλωτής δεν θα βρει αλλού στην αγορά. Πρόσφατα, μάλιστα, πρόσθεσαν σε καταστήματά τους εξαιρετική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, γλυκιά και αλμυρή, καθώς και παραλλαγές αυτής, όπως και αυθεντικό γαλλικό κρουασάν, σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια βεντάλια γευστικών επιλογών που καλύπτει διαφορετικά διατροφικά προφίλ.

Η τάση του κλάδου ήταν και παραμένει η υγιεινή διατροφή, ενώ η vegan διατροφή αποτελεί μια τάση που ενισχύεται όλο και περισσότερο στην εστίαση. Στους Κουλουράδες δίνουν την επιλογή ενός υγιεινού σνακ, πλούσιου σε διατροφική αξία, ενώ έχουν συμπεριλάβει στο κωδικολόγιό τους και προϊόντα ολικής άλεσης, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, καθώς επίσης και ποικιλία vegan επιλογών.

Τα καταστήματα του κέντρου είναι:

  • Σύνταγμα: Καραγεώργη Σερβίας 9 & Βουλής / Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 2-4
  • Μοναστηράκι: Αθηνάς 2
  • Αθήνα: Πανεπιστημίου 44 / Ακαδημίας 52 / Σοφοκλέους 7-9 / Κολοκοτρώνη 24 / Κοραή 4 (εντός Στοάς)
  • Ομόνοια: Παναγή Τσαλδάρη 36 (πρώην Πειραιώς)
  • Κολωνάκι: Μαρασλή 25 / Αμερικής 17
  • Εξάρχεια: Μαυρομματαίων 11
  • Άνω Πετράλωνα: Τριών Ιεραρχών 72, Θησείο / Δρυόπων 2
  • Κάτω Πετράλωνα: Θεσσαλονίκης 172

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου