26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Oakberry Açai: Και στην Αθήνα τα φημισμένα σε όλο τον κόσμο βιολογικά healthy bowls

Εδώ σε περιμένει μία τεράστια ποικιλία σε βιολογικά μπολ açai

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oakberry Açai
Oakberry Açai
Oakberry Açai
Oakberry Açai

Oakberry Açai: η γνωστή αλυσίδα με τα βιολογικά μπολ açai τώρα και στο κέντρο της Αθήνας

Ο καρπός του açai αποτελεί από καιρό σημαντική πηγή υπερτροφής για την περιοχή του Αμαζονίου της Βραζιλίας. Προέρχεται από ένα γηγενές δέντρο (τον φοίνικα açai) και η καλλιέργειά του έχει καθαρά θετικό αντίκτυπο στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, αποτρέποντας την αποψίλωση του δάσους, γι’ αυτό και θεωρείται ο φύλακάς του.

Στην OAKBERRY προσπαθούν να κάνουν το açai και τις ευεργετικές του ιδιότητες γνωστά σε όλο τον κόσμο. Τα βιολογικά μπολ açai, με την απεριόριστη ποικιλία υγιεινών συστατικών τους, αποτελούν ήδη μέρος του υγιεινού τρόπου ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων σε πολλές χώρες. Σκοπός της OAKBERRY είναι να αποτελέσουν όλο και μεγαλύτερο παράγοντα στις ζωές των ανθρώπων που είναι ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της υγείας.

Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου açai Bowl, το οποίο θα βρεις σε 4 διαφορετικά μεγέθη, και να διαλέξεις από μια τεράστια ποικιλία τα αγαπημένα σου toppings. Το δικό μας αγαπημένο Oakberry açai Bowl είναι με φράουλες, blueberries, cacao nibs, granola και φυστικοβούτυρο.

Με περισσότερα από 600 καταστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες, το ταξίδι δεν σταματά και τώρα όλα αυτά τα υπέροχα μπορούμε να τα απολαμβάνουμε και στην Αθήνα. Δοκίμασέ τα κι εσύ, και καλή απόλαυση! Παραγγελίες μέσω Wolt και Efood.

Μητροπόλεως 66-68, Αθήνα
Μύκονος, Πλατύς Γιαλός

Σάο Πάολο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Ντουμπάι, Ντόχα, Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Λισαβόνα, Άμστερνταμ, Λονδίνο, Σίδνεϊ, Μελβούρνη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου