26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Tailor’s House: Το επιβλητικό all day espresso & gastro bar όπου που θα νιώσεις τον παλμό της πόλης

Eπισκέψου το σε όλες τις φάσεις της δράσης του και δεν θα χάσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tailor’s House
Tailor’s House
Tailor’s House
Tailor’s House

Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, θα βρεις την αξιοπρόσεκτη εμπειρία του Tailor's House. Είναι τόσο δυνατή που μια φορά δεν φτάνει για να τη ζήσεις. Θα πρέπει να το επισκεφθείς σε όλες τις φάσεις της ημερήσιας δράσης του για να καταλάβεις. Στη φάση του καφέ θα απολαύσεις μοναδικά χαρμάνια και την υψηλή τεχνογνωσία των baristas – θα το νιώσεις από την πρώτη γουλιά. Στη φάση του brunch μέχρι τις 16:00 θα έχεις την επιλογή για πεντανόστιμα πιάτα με βάση το αυγό, όπως scrambled και benedict ή τις εξωπραγματικά νόστιμες αυγόφετες τσουρεκιού με μαρμελάδα και λευκή σοκολάτα, μεταξύ άλλων. Θα γευματίσεις εξίσου εξαιρετικά με επιλογές σε κυρίως που περιλαμβάνουν smashed burger, νιόκι πατάτας με κοτόπουλο ή προσεγμένα πιάτα ζυμαρικών και ριζότου. Αν έχεις όρεξη για μοίρασμα θα γευτείς και νοστιμότατη πίτσα.

Εκεί όμως που θα μπεις βαθιά στην εμπειρία του Tailor's είναι στη φάση της βραδινής σου εξόδου στο κέντρο. Signature cocktails με αρμονικούς συνδυασμούς spirits και γεύσεων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σου και σύγχρονες μουσικές στα decks που θα σου φτιάξουν τη διάθεση μέσα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό comfort πολυτέλειας κάτω από τους τεράστιους πολυελαίους στην προσεγμένη αισθητικά σάλα.

Εκεί η καρδιά της πόλης χτυπά δυνατά και θα νιώσεις τον παλμό της αμέσως μόλις δεις την κοσμοσυρροή στην τοποθεσία της πιο διάσημης για έξοδο αθηναϊκής πλατείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ