26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Koukouvaya: Ο παράδεισος των γλυκατζήδων βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Το χανιώτικο αυτό γλυκοπωλείο με τη μεγάλη ιστορία, ήρθε στις αθηναϊκές ζωές μας το φθινόπωρο του 2021. Και τις άλλαξε για πάντα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Koukouvaya
Koukouvaya
Koukouvaya
Koukouvaya

Για εκείνες τις μέρες που το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι ένα κολασμένο γλυκό, για όλες τις φορές που η σκέψη σου κόλλησε στη σοκολάτα, για όλους εμάς που απλά δεν γίνεται να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς cheesecake, για όλες αυτές τις δύσκολες ώρες υπάρχει η Koukouvaya ή αλλιώς το άντρο των γλυκατζήδων στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Το χανιώτικο αυτό γλυκοπωλείο με τη μεγάλη ιστορία, ήρθε στις αθηναϊκές ζωές μας το φθινόπωρο του 2021. Και τις άλλαξε για πάντα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να δοκίμασε κάποια από τις 6 διαφορετικές εκδοχές αυτού του cheesecake και να έμεινε ασυγκίνητος. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για το θρυλικό «Ζουμερό» (όνομα και πράγμα), το εμβληματικό γλυκό εδώ.

Για να μην πούμε για εκείνη την ηδονική στιγμή που το κουτάλι κάνει βουτιά στην αχνιστή μηλόπιτα, που σαν την Koukouvaya δεν τη φτιάχνει κανείς, ή για την ασύγκριτη γεύση μιας καρυδόπιτας bianca.

Και όλα αυτά είναι ένα πολύ μικρό μέρος της τεράστιας ποικιλίας που θα βρεις στη βιτρίνα αυτής της ζαχαρένιας γωνιάς. Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι σε περίπτωση που δεν σου φτάσει το εχμμ… κάτι παραπάνω από γενναιόδωρο μέγεθος της μερίδας, όλα τα γλυκά της Koukouvaya είναι διαθέσιμα και σε οικογενειακό μέγεθος (αποκλειστικά μέσω Wolt).

Απλώς κάνε την παραγγελία σου 24 ώρες πριν και ο παράδεισος των γλυκατζήδων θα έρθει ως την πόρτα σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ