26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Σερσέ λα Φαμ: Μια γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας

Εδώ όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη αισθητική

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σερσέ λα Φαμ
Σερσέ λα Φαμ
Σερσέ λα Φαμ
Σερσέ λα Φαμ

Σερσέ λα Φαμ: ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ακριβώς απέναντι από τον εντυπωσιακό μητροπολιτικό ναό της πρωτεύουσας, υπάρχει ένας κρυμμένος θησαυρός όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη αισθητική και κάθε φλιτζάνι καφέ λέει και μια ιστορία. Αυτό είναι το Σερσέ λα Φαμ, το στέκι των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών που αναζητούν μια γεύση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Με την ταλαντούχα Σταυριανή Ζερβακάκου στο τιμόνι και τον εξαιρετικό σεφ Τάσο Γιαννόπουλο, το Σερσέ λα Φαμ αποτελεί ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας. H σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου δημιουργεί πιάτα ημέρας που ερεθίζουν τη γευστική μας παλέτα και ο σεφ Τάσος Γιαννόπουλος επιμελείται το μενού με τα εμβληματικά πιάτα, οπότε κάθε επίσκεψή σας στο Σερσέ λα Φαμ είναι και μια γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας στα καλύτερά της.

Βγαίνοντας στον εξωτερικό χώρο, βρίσκεστε μέσα στην ενέργεια και τη ζωή της Πλατείας Μητροπόλεως. Το άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ σε συνδυασμό με τον πρωινό αέρα της πόλης, σας καλούν στα εξωτερικά τραπεζάκια χαρίζοντάς σας ανεμπόδιστη απόλαυση του ρυθμού της αθηναϊκής ζωής. Την άνοιξη, όταν ο ήλιος ρίχνει το χρυσό του φως και το απαλό αεράκι φέρνει τους ψίθυρους των νησιών, δειπνήστε alfresco και νιώστε σαν να είστε διακοπές – λίγες στιγμές ηρεμίας μέσα στον γρήγορο ρυθμό της πόλης.

Έτσι, είτε αναζητάτε έναν χαλαρό πρωινό καφέ, είτε ένα πλούσιο γεύμα με φίλους ή απλώς μια στιγμή ανάπαυλας από το χάος της ζωής της πόλης, σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί στο Σερσέ λα Φαμ – εκεί όπου η καρδιά της Αθήνας χτυπά πιο δυνατά και κάθε επίσκεψη μοιάζει σαν επιστροφή στο σπίτι σας!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου