26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Tivoli: Ελληνική δημιουργική κουζίνα

Δίνει γεύση και ελληνικό άρωμα στα μεσημέρια, τα απογεύματα και τα βράδια μας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tivoli
Tivoli
Tivoli

Με ιστορία που έρχεται από το μακρινό 1974 από το πρώτο κατάστημα της Πανεπιστημίου μέχρι σήμερα στο στέκι της Μπενάκη, ήδη εδώ και 28 χρόνια, το Tivoli δίνει γεύση και ελληνικό άρωμα στα μεσημέρια, τα απογεύματα και τα βράδια μας, σε έναν φιλόξενο χώρο που έχει πάρει κάτι από την αύρα όλων αυτών που το έχουν επισκεφθεί και αγαπήσει στο πέρασμα των χρόνων. Όλους θα τους δεις εδώ, επαγγελματίες της περιοχής, δικηγόρους, γιατρούς και καλλιτέχνες, που θα κάνουν το διάλειμμά τους για lunch, περαστικούς από το κέντρο που γνωρίζουν τη φήμη του Tivoli, ξένους επισκέπτες της πόλης που το έμαθαν από τους ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Εάν ήδη δεν το ξέρετε, το Tivoli είναι ένα εστιατόριο που αγαπάει την ελληνική δημιουργική κουζίνα, με τους σεφ Κωνσταντίνο Σιωπίδη και Μάνο Κουκλινό να χρησιμοποιούν άριστες πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της χώρας και να δίνουν έναν μοντέρνο τόνο σε παραδοσιακές συνταγές. Όλα είναι χειροποίητα και ιδιαίτερα: από την αποδομημένη χωριάτικη σαλάτα με μπάλες φέτας, μανούρι, μους πιπεριάς, κρεμμύδι τουρσί κ.λπ. μέχρι τα πιάτα ημέρας, σαν το μπιφτέκι κόκορα παστιτσάδα που σερβίρεται με χοντρά μακαρόνια. Κι ακόμη, μια μεγάλη ποικιλία από κρέατα που έρχονται από φάρμα της Εύβοιας, αλλά και ψάρια, μόνο όμως αν οι άνθρωποι του Tivoli βρουν φρέσκα στην αγορά (δοκιμάστε τις ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς και καπνιστή πέστροφα από τον Ορχομενό).

Βάλτε το στο πρόγραμμά σας να το επισκεφθείτε. Ανοιχτά καθημερινά 12 το μεσημέρι με 12 το βράδυ και τα Σάββατα, που το κέφι ανεβαίνει με live ελαφρολαϊκά και λαϊκά τραγούδια, έως τις 3 τη νύχτα.

www.tivoli-live.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ