26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Αιόλου 68: Μια νησιωτική όαση στο κέντρο της πόλης με τα πιο νόστιμα της θάλασσας!

Ολόφρεσκα ψάρια, θαλασσινά και όστρακα, μαγειρεμένα με κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αιόλου 68
Αιόλου 68
Αιόλου 68
Αιόλου 68

Στο Αιόλου 68, στην Αιόλου, για ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά

Σε έναν από τους πιο παλιούς και ιστορικούς δρόμους της Αθήνας, στον φημισμένο πεζόδρομο της Αιόλου, ανάμεσα σε γραφεία, περαστικούς, μοντέρνα και παραδοσιακά καταστήματα, και πλανόδιους πωλητές, στο νούμερο 68 στη στοά Πάππου, υπάρχει μια αληθινή όαση στην πόλη. Από τη μια στιγμή της βουής, μεταφέρεσαι την επόμενη στην ησυχία που αναζητάς, στη θαλπωρή που προσφέρει μια μαγευτική γωνιά που φέρνει στο μυαλό εικόνες από κάποιο κυκλαδίτικο νησί.

Εδώ, στο Αιόλου 68, οι άνθρωποι του εξαιρετικού αυτού εστιατορίου θα σας υποδεχθούν και θα σας φιλοξενήσουν σαν να προσκαλούσαν αγαπημένους φίλους στο σπίτι τους και με τον ίδιο τρόπο θα σας προσφέρουν τα καλύτερα της θάλασσας: ολόφρεσκα ψάρια, θαλασσινά και όστρακα, φτιαγμένα με κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές. Στο μενού, που επιμελείται ο Κώστας Καρράς, θα ανακαλύψετε πιάτα που στ’ αλήθεια θα σας μείνουν αξέχαστα, όπως το χταπόδι καρπάτσιο, το κριθαρότο με πέστο, ψάρι ημέρας και καλαμάρι, οι θεσπέσιοι σπιτικοί κολοκυθοκεφτέδες, αλλά και το ταρτάρ τόνου. Επίσης, θα βρείτε διαχρονικές επιλογές όπως μπουγιαμπέσα, χταποδογαρίδα ξιδάτη, γαρίδες πικάντικες με κίμτσι και γκοργκοντζόλα, τραγανές μπουκιές πεσκανδρίτας, ζυμαρικά Alfredo με βουτυρόψαρο και πολλά ακόμη πεντανόστιμα και θαυμαστά.

Δίπλα σε όλα αυτά, φίνες ετικέτες κρασιών απ’ όλη την Ελλάδα, με την επιλογή να κάνει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οινολόγος Γιώργος Ταρνάρης, αλλά και εξίσου ενδιαφέροντα ούζα και τσίπουρα, κι αυτά από κάθε σχεδόν γωνιά της χώρας μας. Θα το βρείτε ανοιχτά καθημερινά από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα. Να πάτε οπωσδήποτε, θα είναι μια συνολική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. 

www.aiolou68.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου