26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Coffee Lab Flagship Store: Υπέροχος καφές και λαχταριστά κρουασάν στο πιο cosy σημείο του Συντάγματος

Η πιο όμορφη ανάπαυλα στο κέντρο της Αθήνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Coffee Lab Flagship Store
Coffee Lab Flagship Store
Coffee Lab Flagship Store
Coffee Lab Flagship Store
Coffee Lab Flagship Store

Με την πιο όμορφη ανάπαυλα στο κέντρο της Αθήνας μοιάζει το Flagship Store του φημισμένου Coffee Lab, στην οδό Αμαλίας 4. Πιο κέντρο δεν γίνεται, δηλαδή. Εδώ, στον πρώτο όροφο του καταστήματος, σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με τραπεζοκαθίσματα και καναπέδες, αλλά και με θέα σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης, το Μέγαρο της Βουλής, θα κάνετε μια ιδανική στάση από τη βόλτα σας, από τη δουλειά σας εάν εργάζεστε εκεί κοντά, αλλά και για να διαβάσετε ή να εργαστείτε εκεί – θα δείτε ότι το προτιμούν αρκετοί digital nomads.

Φυσικά τα Coffee Lab, όχι μόνο του Συντάγματος αλλά και της Ακαδημίας και του Αιγάλεω, τα έχουμε αγαπήσει εδώ και καιρό για πολλούς λόγους: για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων τους, για την αύρα τους που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και οικεία, αλλά και για τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ. Εδώ θα απολαύσετε μόνο μονοποικιλιακούς κόκκους καφέ που έρχονται από τέσσερις διαφορετικές χώρες καλλιέργειας – τη Βραζιλία, τη Γουατεμάλα, την Κένυα και την Αιθιοπία.

Κι ένας τέλειος καφές δεν θα μπορούσε παρά να συνδυαστεί με ένα λαχταριστό κρουασάν! Χειροποίητα και ολόφρεσκα, που παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο της εταιρείας από έμπειρους pastry chefs και που στη συνέχεια διανέμονται, την ίδια κιόλας μέρα, στα τρία καταστήματα. Τόσο οι γλυκές όσο και οι αλμυρές επιλογές, δίνουν ένα επιπλέον επίπεδο απόλαυσης στην εμπειρία σου. Είτε έχεις όρεξη για ένα κλασικό, αφράτο και αχνιστό κρουασάν βουτύρου, είτε για ένα γλυκό πειρασμό με γέμιση πραλίνα σοκολάτας, φιστίκι, βατόμουρο ή φράουλα, είτε για ένα αλμυρό κρουασάν σάντουιτς με προσούτο, λάδι τρούφας, μοτσαρέλα και ρόκα, υπάρχει κάτι για κάθε ουρανίσκο. Επίσης, δίπλα στο μοναδικό φλιτζάνι μονοποικιλιακού καφέ σου έρχονται να προστεθούν και άλλες λιχουδιές από τη λαχταριστή βιτρίνα, όπως χειροποίητες πίτες με χωριάτικο σπιτικό φύλλο –για παράδειγμα μανιταρόπιτα, πρασόπιτα και κοτόπιτα–, κρύα sandwiches, sando, energy bowls και 100% φυσικοί χυμοί. Ο τέλειος προορισμός!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ