Θεματα

Zebra: Το bar που θέλεις για αυτές τις γιορτές

Festive cocktails, ωραίες μουσικές και εορταστική ατμόσφαιρα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 897
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zebra

Το Zebra, στο Νέο Ψυχικό, είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για αυτές τις γιορτές

Κομψό, λαμπερό, με υπέροχες μουσικές, είναι ένα από τα ωραιότερα bar της πόλης. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το Zebra κατάφερε να μας μαζέψει όλους στην μπάρα του. Αυτές τις μέρες το Zebra στολίζεται με κομψότητα για να μας βάλει σε εορταστικό mood με το που περάσουμε την πόρτα του. Για αυτή την περίοδο, η (ήδη εξαιρετική) cocktail list εμπλουτίζεται με festive drinks, όπως Glühwein, Irish coffee, eggnog, ενώ οι μουσικές επιλογές ακολουθούν ακόμη πιο ατμοσφαιρικά μονοπάτια.

Zebra

Γενικώς, η μουσική είναι από μόνη της ένας λόγος για να βρεθείς εδώ. Και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν η αγαπημένη DJ Ελένη Κολοκοτρώνη θα αναλάβει τα decks παίζοντας sophisticated mainstream, 90s, 00s, 70s easy disco και beat soul μουσικές. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς τη σκηνή καταλαμβάνει η Λουίζα Σοφιανοπούλου aka Lou Is σε ένα μοναδικό live με ένα setlist γεμάτο guilty pleasures από την ελληνική και διεθνή pop και disco σκηνή, που στην αλλαγή του χρόνου θα δώσει τη θέση του σε ένα party με πολύ χορό και fun διάθεση μαζι με τους Dj Chairman και Dj Nikos Osso.

Zebra

Όσο για τα πιάτα που θα δοκιμάσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να ξέρεις ότι έχουν δημιουργηθεί δύο εκπληκτικά μενού με μπόλικη γεύση γιορτής. Αλλά μέχρι τότε, για όλη την περίοδο των εορτών, το Zebra είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για ένα ραντεβού με φίλους μετά το γραφείο ή τα ψώνια, για ένα δείπνο ή (ακόμη ένα) ποτό σε αυτή τη σαγηνευτική μπάρα…

Zebra

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, 6986391009, Fb: Zebra Bar, Instagram: @zebra_bar_athens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ