- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Zebra: Το bar που θέλεις για αυτές τις γιορτές
Festive cocktails, ωραίες μουσικές και εορταστική ατμόσφαιρα

Το Zebra, στο Νέο Ψυχικό, είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για αυτές τις γιορτές
Κομψό, λαμπερό, με υπέροχες μουσικές, είναι ένα από τα ωραιότερα bar της πόλης. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το Zebra κατάφερε να μας μαζέψει όλους στην μπάρα του. Αυτές τις μέρες το Zebra στολίζεται με κομψότητα για να μας βάλει σε εορταστικό mood με το που περάσουμε την πόρτα του. Για αυτή την περίοδο, η (ήδη εξαιρετική) cocktail list εμπλουτίζεται με festive drinks, όπως Glühwein, Irish coffee, eggnog, ενώ οι μουσικές επιλογές ακολουθούν ακόμη πιο ατμοσφαιρικά μονοπάτια.

Γενικώς, η μουσική είναι από μόνη της ένας λόγος για να βρεθείς εδώ. Και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν η αγαπημένη DJ Ελένη Κολοκοτρώνη θα αναλάβει τα decks παίζοντας sophisticated mainstream, 90s, 00s, 70s easy disco και beat soul μουσικές. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς τη σκηνή καταλαμβάνει η Λουίζα Σοφιανοπούλου aka Lou Is σε ένα μοναδικό live με ένα setlist γεμάτο guilty pleasures από την ελληνική και διεθνή pop και disco σκηνή, που στην αλλαγή του χρόνου θα δώσει τη θέση του σε ένα party με πολύ χορό και fun διάθεση μαζι με τους Dj Chairman και Dj Nikos Osso.

Όσο για τα πιάτα που θα δοκιμάσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να ξέρεις ότι έχουν δημιουργηθεί δύο εκπληκτικά μενού με μπόλικη γεύση γιορτής. Αλλά μέχρι τότε, για όλη την περίοδο των εορτών, το Zebra είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για ένα ραντεβού με φίλους μετά το γραφείο ή τα ψώνια, για ένα δείπνο ή (ακόμη ένα) ποτό σε αυτή τη σαγηνευτική μπάρα…

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, 6986391009, Fb: Zebra Bar, Instagram: @zebra_bar_athens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις γειτονιές της Αθήνας ή και με μικρή εκδρομή
Το επόμενο είναι ένα γαστρονομικό εργαστήριο για την Επανάσταση του 1821
Έχεις δοκιμάσει ποτέ μακαρονάδα-σπανακόπιτα; Αν όχι, πρέπει!
Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία ξηρών καρπών, ό,τι πρέπει για τις ημέρες νηστείας της Σαρακοστής
Το παντοπωλείο αυτό μας έχει καλομάθει στα καλύτερα. Το ίδιο κάνει και αυτές τις ημέρες της Σαρακοστής!
Εδώ θα ανακαλύψεις όσπρια που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα και τη θρεπτική τους αξία
Ο φούρνος που κρατάει ζωντανή την τέχνη της αρτοποιίας από το 1968
Πήγαμε στο αντικαρκινικό νοσοκομείο και μαζί με βραβευμένους σεφ ετοιμάσαμε χυμούς και μοιράσαμε κρουασάν σε ασθενείς και προσωπικό, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Γαλλικής Γαστρονομίας
Η 25η Μαρτίου μυρίζει επανάσταση, χαρμόσυνα νέα από τον ουρανό και μπακαλιάρο σκορδαλιά!
Ωδή στο πιο ζαχαροπλαστένιο ζαχαροπλαστείο της συνοικίας
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Ο σωστός τρόπος να γεμίσεις μπαταρίες για την εβδομάδα που ακολουθεί
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Ολόφρεσκο και λαχταριστό, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.