Θεματα

Mykonos Olive Oil Tasting: Ελαιογνωσία και ελαιο-γαστρονομία στη Μύκονο

Όλα ξεκίνησαν πριν από 5 χρόνια, όταν η Αννίτα Ζάχου καινοτόμησε ανοίγοντας τον δρόμο για τον εναλλακτικό ελαιοτουρισμό

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 880
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mykonos Olive Oil Tasting: Ελαιογνωσία και ελαιο-γαστρονομία στη Μύκονο

Mykonos Olive Oil Tasting: Η Αννίτα Ζάχου εκπαιδεύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε πρεσβευτές της πλούσιας γαστρονομικής μας κουλτούρας.

Φαντάσου πώς είναι να απολαμβάνεις τα μοναδικά αρώματα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που λούζεται με το πιο λαμπερό φως στην Ελλάδα, αυτό της Δήλου. Τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις πραγματικότητα σε έναν τόπο που δεν φανταζόσουν, όπως το νησί της Μυκόνου! Όλα ξεκίνησαν πριν από 5 χρόνια, όταν η Αννίτα Ζάχου, εμπνεύστρια και ιδρύτρια της Mykonos Olive Oil Tasting, γεωπόνος, εμπειρογνώμων δοκιμάστρια παρθένων ελαιολάδων από το Πανεπιστήμιο της Jaen, σύμβουλος παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας ελαιολάδου, holistic wellness coach και οικοδέσποινα του πρώτου ελληνικού podcast για το Ελαιόλαδο «Ελαίας έλαιον» στην πλατφόρμα pod.gr, με πάθος για το εθνικό μας προϊόν, τεχνογνωσία, και όραμα, καινοτόμησε ανοίγοντας τον δρόμο για τον εναλλακτικό ελαιοτουρισμό. Μέσω της παροχής εργαστηρίων πάνω στη γευσιγνωσία και τη γαστρονομία του ελαιολάδου, καθώς και τη μεσογειακή διατροφή, εκπαιδεύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε πρεσβευτές της πλούσιας γαστρονομικής μας κουλτούρας.

Mykonos Olive Oil Tasting: Ελαιογνωσία και ελαιο-γαστρονομία στη Μύκονο

Η Αννίτα και η ομάδα της έφεραν τη γευσιγνωσία ελαιολάδου στα γιοτ και στις βίλες, παρέχοντας τη δυνατότητα και στους επισκέπτες αυτού του προφίλ να μυηθούν στον κόσμο του ελληνικού ελαιολάδου από την άνεση του χώρου τους. Οι επισκέπτες δοκιμάζουν βραβευμένα ελαιόλαδα από κάθε γωνιά της χώρας, όπως Κρήτη, Λέσβο, Βόρεια Ελλάδα, Πελοπόννησο κ.ά. Ακόμη, στο πρωτοπόρο ταξίδι τους μαθαίνουν πώς παράγεται το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πώς να το ξεχωρίζουν δοκιμάζοντάς το, καθώς και πώς να χρησιμοποιούν το ελαιόλαδο στο μαγείρεμα.

Mykonos Olive Oil Tasting: Ελαιογνωσία και ελαιο-γαστρονομία στη Μύκονο

Η Αννίτα προσφέρει, επίσης, σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου και γευστικής αρμονίας με το φαγητό σε επαγγελματίες της εστίασης και καταναλωτές, καθώς και σεμινάρια οργάνωσης και προώθησης μονάδων ελαιοτουρισμού σε παραγωγούς και νέους επιχειρηματίες. 

Τηλ: 6979226475
email: info@mykonosoliveoiltasting.com
Site: www.mykonosoliveoiltasting.com
Facebook: Mykonos Olive Oil Tasting

Instagram: mykonosoliveoiltasting

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ