32 hot αθηναϊκά εστιατόρια για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

TGI Fridays™: Στο στέκι που είναι πάντα Παρασκευή ο Μάιος ανήκει στη Margarita!

Oι Margaritas της ζωής σου σε προνομιακή τιμή για όλο τον μήνα!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_0928.jpg
img_3270.jpg
img_3398_fixed.jpg
img_0906.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα TGI Fridays™ γιορτάζουν τη Margarita MAYnia προσφέροντας τις ξακουστές Margaritas τους σε προνομιακές τιμές για όλο τον Μάιο

Αν είσαι λάτρης της Margarita, τότε ο Μάιος είναι ο μήνας σου και θα τον περάσεις αποκλειστικά στα TGI Fridays™! Βλέπεις, την Πέμπτη 5 Μαΐου, γνωστή και ως Cinco De Mayo, τα TGI Fridays™ κήρυξαν και επίσημα την έναρξη της Margarita MAYnia! Τι σημαίνει αυτό; Για ολόκληρο τον Μάιο μπορείς να απολαύσεις τις ξακουστές Margaritas των TGI Fridays™ σε προνομιακή τιμή!

Και δεν μιλάμε για απλές Margaritas, αλλά για τις αγαπημένες signature margaritas των TGI Fridays™ που κάνουν χαμό, όπως την Classic Margarita, τη The Best Fridays™ Margarita και τη φρουτώδη Fridays™ Mango Margarita. 

Αν είσαι πικάντικος τύπος προσανατολίσου στις πιο spicy επιλογές, όπως είναι η Spicy Pineapple Margarita με homemade jalapeño-pineapple syrup ή την Pink Chili Margarita με χυμό ροζ γκρέιπφρουτ. Αξίζει να τονίσουμε ότι όλες οι margaritas φτιάχνονται από τους έμπειρους bartenders των TGI Fridays™ με αυθεντική tequila El Jimador και ολόφρεσκα υλικά, για αυτό άλλωστε και έχουν τη φήμη των καλύτερων σε όλη την Αθήνα. 

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ… Για να συνοδεύσεις τη Margarita σου, στον κατάλογο των TGI Fridays™ θα ανακαλύψεις νέες υπέροχες γεύσεις, όπως το πολύχρωμο Mexican Bowl, με αβοκάντο, κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, Spanish Rice, Creamy Chipotle Coleslaw, pico de gallo, ανθότυρο και Aioli Sriracha, αλλά και το εντυπωσιακό Philly Cheesesteak Burger με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας στη σχάρα κομμένο σε φετούλες, σοταρισμένα κρεμμύδια, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, cheddar και Queso Cheese sauce. Σερβίρεται με Philly Cheesesteak egg roll στην κορυφή του, για εξτρά απόλαυση…

Εναλλακτικά, αν θέλεις να απογειώσεις την tex-mex εμπειρία σου, συνδύασε το cocktail σου με Chips & Guacamole, με τραγανά Tortilla Chips και φρέσκο guacamole που φτιάχνεται καθημερινά από τους chefs των Fridays™ στο εστιατόριο.

Margarita Lovers, ας φωνάξουμε όλοι μαζί το σύνθημα “All day, All May long” και ας δώσουμε ραντεβού στις μοναδικές αυλές των TGI Fridays™ στον Φλοίσβο με θέα την Μαρίνα ή στην εξωτική αυλή της Κηφισιάς. Αν δεν αποχωρίζεστε το κέντρο, το urban spot του Συντάγματος στην Καπνικαρέας είναι το ιδανικό hot spot για να τσουγκρίσουμε ποτήρια ξέχειλα με Margaritas!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ