32 hot αθηναϊκά εστιατόρια για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Μυστικός Κήπος: Δημιουργική κουζίνα σε μια υπέροχη αυλή σαν νησί

Εξαιρετική κουζίνα με προϊόντα από όλη την Ελλάδα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_dsc0865.jpg
_dsc0867.jpg
_dsc0863.jpg
_dsc0870cmyk.jpg

Στο Μυστικό Κήπο στο Χαλάνδρι θα δοκιμάσεις μια νόστιμη δημιουργική κουζίνα σε μια υπέροχη αυλή

Μύρισε καλοκαίρι στον υπέροχο Μυστικό Κήπο του Χαλανδρίου που με τα χρόνια, είναι η αλήθεια, το μυστικό μαθεύτηκε στόμα με στόμα με αποτέλεσμα να φθάνουν μέχρι εδώ άνθρωποι απ’ όλη την Αθήνα! Πανέμορφος και ο εσωτερικός χώρος του φημισμένου μεζεδοπωλείου αλλά, πώς να το κάνουμε, είναι η εποχή τώρα που η ολάνθιστη αυλή κλέβει την παράσταση! 

Εδώ θα απολαύσετε εξαιρετική κουζίνα, με άριστες πρώτες ύλες που έρχονται από κάθε σχεδόν γωνιά της Ελλάδας. Απολαυστική η πράσινη σαλάτα με παστράμι, βολάκι (μαλακό τυρί) Άνδρου και βινεγκρέτ τζίντζερ, πεντανόστιμη η ημίπαστη λακέρδα από φρέσκο ρείκι με καρδιές ντομάτας, φύτρες μάραθου και ελαιόλαδο αρωματισμένο με καπνιστό χέλι, πρωτότυπες όσο και πεντανόστιμες δημιουργίες με φρέσκα ψάρια και όστρακα, μέχρι και σπαλομπριζόλα Black Angus που πωλείται με το κιλό θα βρείτε. 

Όλα αυτά θα τα συνοδεύσετε με πολύ καλό χύμα λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί, αλλά και με περίπου 50 ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, καθώς και με μια μεγάλη ποικιλία από αποστάγματα απ’ όλη την Ελλάδα (πολύ μερακλίδικο το παλαιωμένο τσίπουρο), σε έναν φιλόξενο χώρο με ευγενικούς ανθρώπους, που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε κάποιο αγαπημένο σας νησί. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ