32 hot αθηναϊκά εστιατόρια για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Varoulko Seaside, το γαστρονομικό στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας

H αλήθεια είναι ότι ούτε ο Λευτέρης Λαζάρου ούτε το Varoulko χρειάζονται συστάσεις

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
varoulko_1_1.jpg
varoulko_3_0.jpg
varoulko_2_0.jpg
varoulko_4_0.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Varoulko Seaside: Με φόντο τα ήρεμα νερά του Μικρολίμανου θα απολαύσεις signature πιάτα δημιουργικής ψαροφαγίας και άψογη εξυπηρέτηση.

H αλήθεια είναι ότι ούτε ο Λευτέρης Λαζάρου ούτε το Varoulko χρειάζονται συστάσεις. Πολυβραβευμένο, όπως και ο σεφ του, κερδίζει κάθε χρόνο την τελευταία εικοσαετία το διάσημο αστέρι Michelin. Το κομψό rooftop με τη μαγική θέα στη θάλασσα και η γευστική εμπειρία των δημιουργικών πιάτων έχουν καθιερώσει το εστιατόριο ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της Αθηναϊκής Ριβιέρας για φαγητό και ποτό. Με φόντο τα ήρεμα νερά του Μικρολίμανου και τα κατάρτια των ιστιοφόρων θα απολαύσεις signature πιάτα δημιουργικής ψαροφαγίας και άψογη εξυπηρέτηση, προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσεις τη μελιτζάνα με καπνιστό χέλι, ανθότυρο, κύμινο και φιστίκια Αιγίνης και τα ψητά χτένια, νερό ντομάτας, πίκλα καρπούζι και chorizo που ανοίγουν νέους ορίζοντες στον ουρανίσκο. Πέρα από τα υπέροχα, δημιουργικά πιάτα από το χέρι του διάσημου σεφ που αναμόρφωσε όσο κανείς άλλος την ελληνική κουζίνα, το λαμπρό εστιατόριο προσφέρει και βαθιά νόστιμες, comfort προτάσεις που θα κάνουν τις βόλτες σου στη νότια πλευρά της πόλης πιο συχνές. Ο sommelier θα σου προτείνει το ιδανικό κρασί για το φαγητό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διαλέξεις από 250 περίπου ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, ενώ υπάρχει και μια εξαιρετική ποικιλία ελληνικών αποσταγμάτων, διαλεγμένων ειδικά για να ταιριάζουν με το μενού.