Θεματα

Κυριακάτικο brunch στο St.George Lycabettus

Για κυριακάτικο brunch στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στο Κολωνάκι

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
St. George Lycabettus
St. George Lycabettus

Για κυριακάτικο brunch στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στο Κολωνάκι

To St. George Lycabettus είναι από τα πιο γνωστά και αγαπημένα αθηναϊκά ξενοδοχεία, αποσπά συνέχεια βραβεία και διακρίσεις, μια τέτοια είναι και η Best View in Europe από τα World Luxury Travel Awards που κατέκτησε τελευταία. Και είναι αλήθεια πως από τα μπαλκόνια και τις βεράντες του η θέα που αγκαλιάζει σχεδόν όλο το αττικό λεκανοπέδιο και φτάνει μέχρι τη θάλασσα του Σαρωνικού είναι μοναδική.

Συχνά, το πάντα δραστήριο ξενοδοχείο, διοργανώνει στο -αυτό κι αν έχει συγκλονιστική θέα- εστιατόριό του La Suite Lounge γαστρονομικές θεματικές βραδιές, ενώ επαναλαμβάνει και επιτυχημένες ενέργειες που το φέρνουν ψηλά στις προτιμήσεις του αθηναϊκού κοινού. Τέτοια είναι και τα πολύ επιτυχημένα κυριακάτικα brunch που μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα επιστρέφουν ξανά κοντά μας από μεθαύριο, Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Εδώ που τα λέμε τι καλύτερο από το να περάσεις την πιο όμορφη και χαλαρή μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, παρέα με φίλους ή την οικογένεια σε ένα τραπέζι πάνω στο οποίο έχουν στρωθεί όλου του κόσμου τα καλά, ενώ από το μπαρ παραγγέλνεις ωραία κρασιά ή και κοκτέιλς;

«A Sunday well spent brings a week of content» διαμηνύουν οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου και κάθε Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα εξοπλίζουν το μπουφέ με φρέσκες σαλάτες, φρεσκοψημένα bagels, και croissants, quiche, tortillas, εθιστικά mini burger και άλλα πολλά. Για όσους προσέχουν τη σιλουέτα και τη διατροφή τους υπάρχουν πιο light και healthy επιλογές όπως τα vegan croissant με μύρτιλλο και τα gluten free brownies. Άξια δοκιμής και τα energy και detox smoothies αλλά και το yogurt bar στο οποίο μπορούμε να κάνουμε mix ‘n’ match το γιαούρτι με toppings και super foods της επιλογής μας.

Υπάρχει πάντα και το a la carte μενού, αυτό με ακόμη πιο …κυριακάτικες και εξαιρετικές προτάσεις όπως eggs benedict με σολομό, croque monsieur και croquet madame, οργανικά αυγά ποσέ με σπαράγγια, το πεντανόστιμο la Suite juicy burger και άλλα πολλά. Εκεί που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί είναι τα γλυκά, όπως τα muffins red velvet, το cheesecake, το carrot cake, το apple crumble ενώ το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας ενθουσιάζει πάντα μικρούς αλλά και μεγάλους.

Τιμή Buffet: 25€ (Συμπεριλαμβάνεται καφές φίλτρου), παιδιά έως 12 ετών 10€, για κρατήσεις τηλεφωνείστε στο 210 741 6191

St.George Lycabettus: Κλεομένους 2, Λυκαβηττός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ