- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έχει πολύ ωραίο ντεκόρ και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points για όσους κινούνται βόρεια. Το Albion, τώρα το καλοκαίρι σερβίρει την καλή μεσογειακή του κουζίνα στην υπέροχη αυλή του με τα κομψά φερ φορζέ έπιπλα και τους ανάλαφρους τόνους εγγλέζικης εξοχής.
Ο εσωτερικός του χώρος αφιερώνεται σε όλους όσοι αγαπούν την τέχνη μια και από τις 30/06 μέχρι και τον Σεπτέμβρη, μεταμορφώνεται σε γκαλερί, ένα πραγματικό σπίτι για έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Γλυπτική, ζωγραφική και φωτογραφία θα εναλλάσσονται σε έναν ανοιχτό διάλογο που έχει αρχή και τέλος το συναίσθημα και λέξεις-κλειδί τα έντονα χρώματα.
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Αθανάσιος Αναστόπουλος, Μαρία Αποστόλου, Εριέττα Βορδώνη, Τάνια Δρογώση, Αννίτα Καλημέρη, Στέλλα Καπεζάνου, Βένια Μπεχράκη, Δημήτρης Ναλμπάντης, Renee Niklan, Ηρώ Παγώνα, Κλαίρη Τσαλουχίδη- Χατζημηνά, Αθηνά Χατζή.
Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό, 210 6740710
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Μέσα στις γιορτές όλοι θα πάμε σε ένα τουλάχιστον γιορτινό τραπέζι – κι αν είμαστε τυχεροί, θα πάμε σε περισσότερα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Προσοχή: οι επόμενες εικόνες μπορεί να προκαλέσουν ανεξέλεγκτη λιγούρα
Ο Στέφανος Λιβάνιος στο δεύτερο πόστο του με ακόμα πιο πολλές ζυμαρένιες νοστιμιές
Το El Mío Abnormal μάς συστήνει την πιο πλήρη εμπειρία εξόδου στον Βόλο
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.