- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Όταν λάβαμε την πρόσκληση από την Aria Fine Catering και το Island Art and Taste για ένα event που θα παρουσίαζε τις καινούριες τάσεις στο χώρο του food & drink, χαρήκαμε αρχικά για την τοποθεσία. Το Island Private House είναι ένας μοναδικός χώρος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά την άνεση της τεχνολογίας με την «πολυτέλεια» της εξοχής. Η ξύλινη επένδυση, o καταπράσινος κήπος, η θέα στο απέραντο γαλάζιο και η μικρή ζεν πισίνα δημιουργούν ένα αναζωογονητικό περιβάλλον, ενώ τα πολύπλευρα facilities και το υπερσύγχρονο σύστημα οπτικοακουστικών μέσων προσφέρουν ένα υψηλό επαγγελματικό προφίλ.

Φτάνοντας στο Island Private House, μας υποδέχτηκαν με ένα δροσιστικό welcome drink cocktail, το οποίο έδωσε αμέσως χρώμα σε ένα μάλλον βαρετό απόγευμα Πέμπτης. Η Aria Fine Catering έχει επιμεληθεί μια σειρά από ειδικά διαμορφωμένα μενού για κάθε τύπο εκδήλωσης, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα των πρώτων υλών και τις εξαιρετικές γεύσεις. Έχοντας την τιμή να δοκιμάσουμε ορεκτικά με άρωμα Ελλάδας, δροσερές σαλάτες, εξαίσιες παέλιες, ζουμερό κρέας, φρέσκα θαλασσινά και θεϊκά γλυκά, ταξιδέψαμε γευστικά τη Μεσόγειο, από την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέχρι τα παράλια του Cinque Terre και την ηλιόλουστη Προβηγκία, ενώ τα υπέροχα κρασιά και cocktails μας έφεραν ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Ένα είναι σίγουρο. Η ξεχωριστή τοποθεσία του Island Private House σε συνδυασμό με τη μοναδική γευστική ποικιλία της Aria Fine Catering, αποτελούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την επιτυχημένη διοργάνωση μιας δεξίωσης, ενός επαγγελματικού meeting, ακόμα και ενός ιδιαίτερου party γενεθλίων που θα μείνει αξέχαστο.
Φωτό: Island Art and Taste
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.