Θεματα

Επιτέλους το Dine Athens 2020 είναι εδώ!

Foodies της Αθήνας ετοιμαστείτε για 3 ολόκληρες εβδομάδες γεμάτες γαστρονομία

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
shutterstock_1030087051.jpg

Το Dine Athens επιστρέφει στην Αθήνα από 27 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου με ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης

Στο μυαλό κάθε foodie εκεί έξω υπάρχει κι από ένα εστιατόριο, που… δεν μπορεί να πάει. Συνήθως, πρόκειται για ένα εστιατόριο με αρχηγό στην κουζίνα του κάποιο διάσημο σεφ, ένα εστιατόριο που παίζει τη δημιουργική κουζίνα στα δάχτυλα και σερβίρει πιάτα σωστά αριστουργήματα. Ο επίδοξος foodie πάντα περιμένει την ευκαιρία εκείνη που θα του επιτρέψει να δοκιμάσει το φαγητό των ονείρων του. Και η ευκαιρία αυτή τα τελευταία 4 χρόνια λέγεται “Dine Athens Restaurant Week”.

shutterstock_1034752189.jpg

Οι πιο νόστιμες γαστρονομικές εβδομάδες της Αθήνας διοργανώνονται από την Alpha Bank με μεγάλη επιτυχία (πέρυσι, το Dine Athens Restaurant Week συγκέντρωσε περισσότερο από 30.000 κόσμο στα εστιατόρια της πόλης). Ακριβώς λόγω αυτής της μεγάλης επιτυχίας, φέτος για πρώτη φορά το Dine Athens θα διαρκέσει για τρεις ολόκληρες εβδομάδες! Μέσα σε αυτό το διάστημα οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας.

Φέτος, λοιπόν, το Dine Athens θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου με 140 εστιατόρια στο ενεργητικό του. Όπως κάθε χρονιά, σε κάθε εστιατόριο, θα υπάρχει ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60, ενώ οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10%. Μερικά εστιατόρια προσφέρουν και lunch menus στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30. Στη σελίδα του Dine Athens μπορείτε να δείτε όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν, καθώς και τα μενού τα οποία έχουν ετοιμάσει για εσάς, αλλά και να κάνετε on line την κράτησή σας. Με μια γρήγορη ματιά θα διαπιστώσετε ότι και φέτος συμμετέχουν διαχρονικά εστιατόρια, εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin, αλλά και νέες αφίξεις της πόλης που έχουν συζητηθεί πολύ για την ποιότητα της κουζίνας τους (όπως το Birdman, το Cardinale, το Juju κ.α.).

37831298_2293750047304974_8913095894220406784_o.jpg

Εκτός όμως από την εμπειρία του να απολαμβάνεις ένα γεύμα υψηλής γαστρονομίας σε προνομιακές τιμές, το Dine Athens έχει πολλές ακόμα γαστρονομικές εκπλήξεις. Events και happenings είναι προγραμματισμένα για καθ’ όλη τη διάρκεια του Dine Athens. Σε αυτές περιλαμβάνονται live cooking από διάσημους σεφ, masterclasses οινογευσίας, αλλά και μαθήματα μαγειρικής/ ζαχαροπλαστικής (και μάλιστα από τον Στέλιο Παρλιάρο, την Ντίνα Νικολάου και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου) για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα αναλυτικά πατώντας εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ