St. George Lycabettus
Στο «Le Grand Balcon», με φαντασμαγορική θέα στη πόλη, gourmet Cointreau Passion Menu, €75/άτομο. Και πακέτο «Aγίου Βαλεντίνου» με καλωσόρισμα σαμπάνια και φράουλες στο «La Suite Lounge», μενού για δύο, διαμονή σε Exterior δωμάτιο, πλούσιο πρωινό, €175. Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416000
Altamira
Στο όμορφο και ταξιδιάρικο περιβάλλον του, με ζωντανή μουσική και οκτώ «ερωτικά» πιάτα με ονόματα, όπως «Ο ερωτικός χορός του Σίβα», «Ερωτική κραυγή», «Γλυκιά μέθη των αισθήσεων». Περικλέους 28, Μαρούσι, 210 6128841 / Τσακάλωφ 36, Κολωνάκι, 210 3614695
Safka
Στο υπέροχο scandinavian chic περιβάλλον του, με μενού 2 πιάτων €32/άτομο και μενού 3 πιάτων, €37/ άτομο. Μ. Αλεξάνδρου 80-82, Κεραμεικός, 210 5243340
Silver Casa
Ρομαντικό δείπνο με τη Θωμαΐς σε έξτρα εροτίκ τραγούδια. Μενού για δύο άτομα €70. Λητούς 2 & Απόλλωνος 18, Βουλιαγμένη, 210 8964112
Καλλίστη Γεύσις
Εξαιρετική ελληνική δημιουργική κουζίνα, τριαντάφυλλα στις κυρίες, μουσική με ερωτική διάθεση, μενού 5 πιάτων €27 το άτομο. Ασκληπιού 137, Νεάπολη, 210 6453179
Radisson Blu Park Hotel
Στο ιταλικό Gallo Nero με ζεστή ατμόσφαιρα και ωραίες μουσικές, μενού 4 πιάτων συν ένα λευκό ή κόκκινο κρασί (για δύο άτομα), €35 το άτομο. Στο St’ Astra East μενού με ασιατικές πινελιές €49/άτομο. Και διαμονή σε Superior δωμάτιο, πρωινό μπουφέ, sauna hammam και δείπνο στο Gallo Nero €145, στο St’ Astra East (€170). Λ. Αλεξάνδρας 10, 210 8894500
St’ Astra East
Breeder Feeder
Αυτός ο έρωτας είναι χορτοφάγος! Μενού vegetarian από την designer και part time chef Χριστίνα Κοτσιλέλου με χορτοφαγικές επιλογές,€30. Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 210 3317527
Athens Poseidon Hotel
Ρομαντικό δείπνο για δύο με θέα που κόβει την ανάσα. Η προσφορά του ξενοδοχείου στους ερωτευμένους περιλαμβάνει είτε δείπνο για δύο (€22/άτομο) ή δείπνο και διανυκτέρευση, με ένα μπουκάλι κρασί να σας περιμένει στο δωμάτιο και ένα δυναμωτικό αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ για το άλλο πρωί (€99/ζευγάρι). Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο, 210 9872000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.