- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Party με rock ‘n’ roll και πεϊνιρλί στη Ρόμβης
Το Smak έχει την τέλεια ιδέα για να υποδεχτεί τον χειμώνα
Το πήραμε χαμπάρι από τις μυρωδιές που έκαναν όλο τον πεζόδρομο της Ρόμβης να μοσχοβολάει φρεσκοψημένο πεϊνιρλί. Και το αγαπήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες όταν δαγκώσαμε την πρώτη μπουκιά από τη μαλακιά, αφράτη και ταυτόχρονα τραγανή ζύμη, που ωριμάζει από μία έως έξι μέρες (αυτό είναι το μυστικό) κι έπειτα ψήνεται μπροστά σου αλά live cooking. Αυτό είναι το Smak. Και το Smak τώρα κάνει πάρτι με αυτό που ξέρει καλύτερα.
Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ο πεζόδρομος της Ρόμβης υποδέχεται τον χειμώνα με μια χορευτική rock ‘n’ roll βραδιά και μας προσκαλεί όλους να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Εννοείται ότι όσο εμείς χορεύουμε θα ξεφουρνίζονται πεϊνιρλί. Αλλά όχι μόνο τα πεϊνιρλί που ξέρεις…Εκτός από τις κλασικές νοστιμιές, guest εμφάνιση θα κάνει και η σπέσιαλ λιχουδιά των Χριστουγέννων, το Christmas Smak. Δηλαδή; Δηλαδή πεϊνιρλί με κρέμα βανίλιας και χειροποίητη μαρμελάδα μήλο! Θες κι άλλο; Δοκίμασε το Glühwein! Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία πια για να μη χορέψεις…Ούτε για να μη φας πεϊνιρλί.
Ρόμβης 21, 211 4097046, www.smakathens.gr, Fb: @smakathens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.