- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στο κρεοπωλείο Carnicero οι λιχουδιές είναι από τον Ηλία Σκουλά
Με τέτοιο σεφ φαντάσου τι τραπέζι μπορείς να στρώσεις
Τα Carnicero δεν είναι απλά κρεοπωλεία. Είναι μικροί παράδεισοι για όποιον αγαπάει το κρέας. Επιλεγμένες κοπές από όλο τον κόσμο, αλλαντικά από την Ισπανία ή την Ιταλία, ιδιαίτερα τυριά (όπως τα pecorino της οικογένειας Busti από την Τοσκάνη) αλλά και σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες, chutneys και ό,τι μεταμορφώνει το φαγητό σε απόλαυση.
Τα premium meat & delicatessen Carnicero όμως δεν είναι μόνο γνωστά για τη μεγάλη ποικιλία σε ό,τι λαχταρά η ψυχή κάθε κρεατοφάγου. Κυρίως ξεχωρίζουν για τις γαστρονομικές δημιουργίες που δεν μπορείς να βρεις (ή –αλίμονο- να ετοιμάσεις) εύκολα. Ρολά, εξοχικά, σουβλάκια, γύρω, αλλά και paupiettes, meat cakes, κοτολέτες πανέ, black angus burgers και πολλά ακόμα θαύματα, όλα από ελληνικά κρέατα, που σε μετατρέπουν σε μάστερ σεφ χωρίς να κάνεις τίποτα. Σε όλα αυτά έρχεται τώρα να προστεθεί κάτι καινούργιο, νόστιμο και αναπάντεχο…
Ο γνωστός σεφ Ηλίας Σκουλάς δημιουργεί αποκλειστικά για τα Carnicero μια σειρά που όμοιά της δεν ξαναείδες. Μπιφτέκι της γαλλικής εξοχής με τρούφα και μουστάρδα Dijon, χειροποίητα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, foie gras και μανταρίνι Χίου, Crépinette από κοτόπουλο, αλλά και ένα φρεσκοκομμένο tartare από μοσχαρίσιο φιλέτο Charolais με σάλτσα σαμπάνιας που θα προσφέρεται μέσα σε βάζο. Όλα έτοιμα, για να τα πάρεις μαζί στο σπίτι και να μετατρέψεις την τραπεζαρία σου σε εστιατόριο υψηλών επιδόσεων. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Σύντομα, έρχονται πολλά ακόμα προϊόντα από τον γνωστό σεφ, και όλα θα μπορείς να τα βρεις αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα Carnicero.
Δημητρίου Βασιλείου 18, Ν.Ψυχικό, 2106770050 και Λεωφ. Κηφισίας 322 Κηφισιά, 2108015100/ Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00 Σάββατο: 09:00-20:00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.