- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Sofitel Athens Airport: Brunch και αεροπλάνα να πετούν
Μπες στην κλήρωση και κέρδισε ένα brunch για δυο άτομα
Κυριακή πρωί, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δύο λόγοι υπάρχουν για να βρεθείς εδώ μια κυριακάτικη, φθινοπωρινή μέρα. Ο πρώτος λόγος είναι ένα ταξίδι. Και ο δεύτερος, μια σύντομη πτήση στη χαλαρωτική ραστώνη ενός πλουσιοπάροχου brunch. Στο Sofitel Athens Airport, στο ισόγειο του ξενοδοχείου ο μπουφές με τις γευστικές δημιουργίες του σεφ Φάνη Στάθη έχει ήδη στηθεί. Στο μπαρ Artemis το κυριακάτικο brunch μόλις ξεκίνησε και έχει για συνοδεία αφρώδη οίνο και απαλή, lounge μουσική.
Δεν είναι μια επιλογή μόνο για τους ταξιδιώτες που θέλουν να γευτούν κάτι γρήγορο και ποιοτικό μεταξύ των πτήσεών τους. Είναι και το τέλειο διάλειμμα για τους επισκέπτες του εμπορικού πάρκου στο αεροδρόμιο που έφτασαν ως εδώ για την Κυριακάτικη βόλτα ή τα ψώνια τους. Τι καλύτερο από μια στάση για ένα brunch που θα ετοιμαστεί σε live cooking;
Ένα υπέροχο ριζότο με μανιτάρια και κρέμα πορτσίνι, κάτι αξέχαστα αυγά ποσέ με φρέσκα σπαράγγια, και εκείνο το αμίμητο ζεστό cheesecake με κόκκινα φρούτα είναι όλα όσα ξεχωρίσαμε στο καινούργιο μενού, εσύ όμως θα βρεις πολλές ακόμα πειρασμούς, κρύους ή ζεστούς με μεσογειακό κυρίως χαρακτήρα, αλλά και με γευστικές πινελιές από διαφορετικά μέρη του κόσμου.
Το brunch στο Sofitel Athens Airport μπορείς να το απολαύσεις κάθε Κυριακή με €25/ άτομο. Ο μπουφές θα είναι ανοιχτός από τις 12.30 έως τις 15.30, ενώ το Bar Artemis λειτουργεί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Για όλους όσοι ενδιαφέρεστε, το τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις είναι 210.3544000
Η Athens Voice και το Sofitel Athens σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα brunch δύο ατόμων. Για να κερδίσετε στείλτε SMS στο 19619 γράφοντας: AV(κενό) SOFITEL & το Ονοματεπώνυμό σας (χρέωση 31 λεπτά με ΦΠΑ) Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.