Η αλήθεια είναι πως είμαστε όλοι απασχολημένοι σε αυτή τη ζωή. Με δουλειές, εξόδους, την καινούρια σεζόν του Daredevil να μας περιμένει για μπιντζάρισμα και ένα σωρό άλλα πράγματα που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή από το μαγείρεμα και μάλλον μας ευχαριστούν περισσότερο.
Υπάρχουν παρ' όλα αυτά ορισμένα κολπάκια της κουζίνας που έχουμε μάθει εμείς οι έμπειρες (τεμπέλες) τα οποία απαιτούν τη λιγότερη δυνατή ενασχόληση με το άθλημα, αλλά εξακολουθούν να μας εξασφαλίζουν νόστιμα σπιτικά γεύματα που μπορούμε να φάμε και την επόμενη ημέρα.
Τέτοια είναι και τα λεγόμενα «1 pot meals», όπου ουσιαστικά βάζεις διάφορα άψητα πράγματα πάνω σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ανακατεύεις, αλατίζεις και μετά από λίγη ώρα τα τρως. Απλό;
Στο παραπάνω βίντεο θα βρεις 10 ιδέες για τέτοια πανεύκολα πιάτα, έτοιμα για κυριακάτικο μεσημεριανό ή για να μπουν στα τάπερ της δουλειάς από βδομάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.