- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τα μεσογειακά κοκτέιλ έχουν τη δική τους γιορτή
11/6 με 1/7 πίνουμε Skinos cocktails εμπνευσμένα από υλικά της μεσογειακής φύσης
Ένα από τα ωραιότερα, πιο γευστικά προϊόντα της Ελλάδας είναι ξεκάθαρα η μαστίχα Χίου. Έχει εμπνεύσει γενιές και γενιές ανθρώπων, οι οποίοι την χρησιμοποίησαν σε φαγητά, σε καλλυντικά, σε προϊόντα περιποίησης, την έκαναν γλυκό, παγωτό, ακόμα και λικέρ -το Skinos Mastiha Spirit. Τώρα ήρθε η στιγμή να εμπνεύσει τους καλύτερους bartenders να δημιουργήσουν πρωτότυπα, εντυπωσιακά και απόλυτα καλοκαιρινά κοκτέιλ συνδυάζοντας την χαρακτηριστική γεύση της μαστίχας με ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Μεσογείου.
Από τις 11 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου, περισσότερα από 500 bars σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία, Βουλγαρία, Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο θα σερβίρουν Skinos cocktails με συνταγές που θα μυρίζουν... Μεσόγειο! Χρώματα, γεύσεις και αρώματα βουτάνε στο σέικερ και αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν το πιο καλοκαιρινό, δροσιστικό κοκτέιλ. Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του «Μεσογειακού cocktailing» και κατ' επέκταση του Mediterranean Cocktails Festival.
Όπου κι αν βρίσκεσαι, βγες στο αγαπημένο σου μπαρ και απόλαυσε ένα μοναδικό Mediterranean Cocktail. Στη συνέχεια μπες στο www.skinosmcf.com, ψήφισε το αγαπημένο σου και μπες στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Μύκονο. Η «Γιορτή της Μεσογείου» έφτασε, ακόμα να γίνεις μέρος της;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.