Τι τρέχει στην Αμπάριζα τον Φεβρουάριο;
Για ένα μήνα οι λάτρεις του κάθε αποστάγματος θα έχουν την ημέρα τους
Το αγαπημένο στέκι της Λέκκα, αφιερώνει κάθε Τρίτη του Φεβρουαρίου σε διαφορετικό απόσταγμα και υπόσχεται άφθονες ποσότητες από γνωστά αλλά και σπάνια brands ποτών. Γνωστοί bartenders του χώρου της εστίασης που ξέρουν πολύ καλά να αναδεικνύουν με δικές τους συνταγές το κάθε απόσταγμα θα ξεναγήσουν τον κάθε ένα που θα βρεθεί στην Αμπάριζα αυτές τις μέρες στους μοναδικούς κόσμους του ουίσκι, του ρούμι, του τζιν και της τεκίλας, μαζί με guest djs που μετατρέπουν κάθε βραδινή έξοδο σε πάρτι.
Ξεκινώντας με το ουίσκι την πρώτη Τρίτη του Φεβρουαρίου (6/2) τους λάτρεις του πρόγονου των αλκοολούχων ποτών θα υποδεχτούν ο Γιάννης Σταυρουλάκης (Spinster Bar) στην μπάρα με τον Πάνο Λίλη στα decks.
Στις 13 Φεβρουαρίου στον γοητευτικό και μυστήριο κόσμο του τζιν θα μας μυήσει ο Ιάσονας Παπαδόπουλος (42 bastronomy.athens) με τον Δημήτρη Ρήγα στην μουσική υπόκρουση.
Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, θα μιλήσουμε για αγαύες, jimadores και ιστορίες από το Μεξικό με τον Νίκο Ζήση (Dos Agaves) που έχει πολλά να μας πει για την τεκίλα και με τον Δημήτρη Παπαδοχριστόπουλο στα decks.
Τέλος, τoν κύκλο των θεματικών αυτών βραδιών θα κλείσει ο Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος (9βήτα home bar) και ο Λευτέρης Ρούντος, μεθώντας μας με πολύ ρούμι και χορευτικές μουσικές στις 27 Φεβρουαρίου.
Αμπάριζα, Λέκκα 14, Αθήνα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.