Θεματα

Τι τρέχει στην Αμπάριζα τον Φεβρουάριο;

Για ένα μήνα οι λάτρεις του κάθε αποστάγματος θα έχουν την ημέρα τους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ampariza-anoigma.jpg

Το αγαπημένο στέκι της Λέκκα, αφιερώνει κάθε Τρίτη του Φεβρουαρίου σε διαφορετικό απόσταγμα και υπόσχεται άφθονες ποσότητες από γνωστά αλλά και σπάνια brands ποτών. Γνωστοί bartenders του χώρου της εστίασης που ξέρουν πολύ καλά να αναδεικνύουν με δικές τους συνταγές το κάθε απόσταγμα θα ξεναγήσουν τον κάθε ένα που θα βρεθεί στην Αμπάριζα αυτές τις μέρες στους μοναδικούς κόσμους του ουίσκι, του ρούμι, του τζιν και της τεκίλας, μαζί με guest djs που μετατρέπουν κάθε βραδινή έξοδο σε πάρτι.

Ξεκινώντας με το ουίσκι την πρώτη Τρίτη του Φεβρουαρίου (6/2) τους λάτρεις του πρόγονου των αλκοολούχων ποτών θα υποδεχτούν ο Γιάννης Σταυρουλάκης (Spinster Bar) στην μπάρα με τον Πάνο Λίλη στα decks.

Στις 13 Φεβρουαρίου στον γοητευτικό και μυστήριο κόσμο του τζιν θα μας μυήσει ο Ιάσονας Παπαδόπουλος (42 bastronomy.athens) με τον Δημήτρη Ρήγα στην μουσική υπόκρουση.

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, θα μιλήσουμε για αγαύες,  jimadores  και ιστορίες από το Μεξικό με τον Νίκο Ζήση (Dos Agaves) που έχει πολλά να μας πει για την τεκίλα και με τον Δημήτρη Παπαδοχριστόπουλο στα decks.

Τέλος, τoν κύκλο των θεματικών αυτών βραδιών θα κλείσει ο Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος (9βήτα home bar)  και ο Λευτέρης Ρούντος,  μεθώντας μας με πολύ ρούμι και  χορευτικές μουσικές στις 27  Φεβρουαρίου.

ampariza-mesa.jpg

Αμπάριζα, Λέκκα 14, Αθήνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ