Noctua: οι αθηναϊκές μπίρες πήραν χρυσό μετάλλιο!
Οι μπίρες της μικροζυθοποιίας Noctua βραβεύτηκαν σε διεθνή διαγωνισμό και έκαναν την κουκουβάγια περήφανη
Τον Ιάσονα, τον Χρήστο, τον Ορφέα και τον Δημήτρη τους γνώρισα πριν από ένα χρόνο περίπου. Είχαν μόλις ανοίξει το ζυθοποιείο τους στο κέντρο της Αθήνας, του είχαν δώσει για έμβλημα μια κουκουβάγια και είχαν αρχίσει δειλά, αλλά σταθερά να παράγουν τις πρώτες τους μπίρες. Ευχήθηκα να τους πάνε όλα καλά, όχι μόνο γιατί οι πρώτες τους μπίρες ήταν πραγματικά πολύ καλές, αλλά κυρίως γιατί ήταν τέσσερα νέα παιδιά που βάλθηκαν να κάνουν το τρελό τους όνειρο πραγματικότητα.
Πόσο πιθανό όμως είναι να πετύχουν τα όνειρα; Πολύ, αν αγαπάς αυτό που κάνεις, και το κάνεις καλά. Πριν λίγες μέρες, η Noctua συμμετείχε για πρώτη της φορά σε διεθνή διαγωνισμό. Στο International Beer Challenge, που έγινε στο Λονδίνο, οι μπίρες των 4 φίλων έπρεπε να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 700 μπίρες από 30 διαφορετικές χώρες. Και το έκαναν!
Μετά από γευστική δοκιμή που έγινε από εξειδικευμένους κριτές η Noctua Head Twister βραβεύτηκε με χρυσό στην κατηγορία Ale, ενώ η μαύρη IPA, η Noctua Night Vision κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία. Και έτσι, έμαθα ότι βγάλανε ακόμα μία μπίρα, τη Head Twister, η οποία και απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία design& packaging. Τα συγχαρητήρια, να τους τα δώσετε από κοντά. Το ζυθοποιείο τους είναι ανοιχτό σε όλους!
Πειραιώς 124, 210 3454484, Fb: Noctua Brewery Athens
*Μπορείτε να προμηθευτείτε τις μπίρες Noctua, είτε κατευθείαν από το ζυθοποιείο, είτε από επιλεγμένες κάβες και καταστήματα (όλες οι διευθύνσεις στο www.noctua.gr)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.