- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορείς να φας 11 ορόφους πάνω από την πόλη
Olive Garden με νέο, άκρως δροσερό μενού
Έντεκα ορόφους πάνω από το έδαφος το αεράκι φυσάει δροσερό, ο Λυκαβηττός είναι μια ανάσα μακριά και η Αθήνα μοιάζει ήσυχη. Στο εστιατόριο Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια δεν ακούς τη βουή της Πανεπιστημίου ακριβώς από κάτω σου, δεν νιώθεις τη ζέστη, ούτε τίποτα άλλο. Κοιτάς μόνο τον ορίζοντα και ταξιδεύεις. Καλύτερη ώρα για ταξίδια, αυτή του δειλινού.
Ο σεφ του εστιατορίου, Χρήστος Τζιλήρας δημιουργεί πάντα μενού που πατάνε γερά στα ελληνικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα. Έτσι, στο πιάτο σου φτάνουν όλες –κυριολεκτικά- οι γεύσεις της Ελλάδας. Το «Καρπούζι- μοτσαρέλα» Κερκίνης με baby ρόκα, νεροκάρδαμο και ντρέσινγκ με θυμαρίσιο μέλι και δυόσμο, τα κολοκυθάκια με θαλασσινά, βιολογικό πλιγούρι και μάραθο αυγολέμονο και το γεμιστό κοτόπουλο με μελιτζάνα, θυμάρι και ταλαγάνι, σερβιρισμένο με πουρέ ψητής πιπεριά Φλωρίνης είναι μόνο μερικά από τα καινούργια πιάτα του νέου καλοκαιρινού μενού του Olive Garden. Μπορείς να τα ανακαλύψεις όλα, μπορείς όμως να πας απλά και μόνο για να πιεις το ποτό σου ή κάποιο από τα signature cocktails με φόντο αυτή τη συγκλονιστική θέα.

Ωράριο λειτουργίας Olive Garden:
Εστιατόριο: 12:00πμ–12:30πμ, Bar:10:00πμ 2:00πμ
Τιμή ποτού από 8€
Τιμή φαγητού από 18€
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 2103326260
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.