- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ας αρχίσει το Barbeque!
To Carnicero σου μαθαίνει τα μυστικά του ψησίματος με τον πιο νόστιμο τρόπο
Η ψησταριά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένει με ανυπομονησία τα ζουμερά κρεατικά. Ο ψήστης χαμογελάει (και συνήθως τσακώνεται με τον δεύτερο καλύτερο ψήστη της παρέας), γιατί είναι ο απόλυτος ροκ σταρ της ημέρας. Όλη η παρέα αδημονεί, κάτω από τις βουκαμβίλιες της βεράντας. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για barbeque!
Δεν θέλουμε να βάζουμε φιτιλιές, αλλά ακόμα και ο καλύτερος ψήστης του κόσμου χρειάζεται συμβουλές από τους ειδικούς. Ποια είναι τα tips για ένα επιτυχημένο ψήσιμο; Πώς διαλέγουμε καλό κρέας; Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για το κάθε κομμάτι; Ποιες είναι οι σάλτσες που θα απογειώσουν το κρέας μας; Χμμ... Δύσκολα τα πράγματα. Όμως στο Carnicero, το φίνο κρεοπωλείο της πόλης (με τα πιο εκλεκτά κρέατα ever), θα στα μάθουν όλα και μάλιστα με τον πιο νόστιμο τρόπο!
Στις 19/5 (ώρα 17.30) στην Κηφισιά και στις 25/5 (ώρα 17.30) στο Ψυχικό τα καταστήματα Carnicero ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Weber (Νο1 στον κόσμο στην κατασκευή συσκευών ψησίματος) και διοργανώνουν το απόλυτο barbeque. Τις δύο αυτές μέρες του Μαΐου, λοιπόν, θα προσφέρουν απλόχερα τη γνώση, τις πιο λαχταριστές συνταγές τους και τα μεζεδάκια τους για να σε μυήσουν στην τέχνη του ψησίματος.
Ας αρχίσει λοιπόν το BBQ! Με γύρους πικάντικους και ζουμερά κεμπάπ. Με μαριναρισμένα σουβλάκια και μυρωδάτα λουκάνικα. Με Black Angus, sort ribs και πελώρια T-bones. Με rib eyes και χυμώδη burgers. Αλλά και με τέλειες πίτες, φοβερές σάλτσες BBQ Rufus, απίθανες μουστάρδες Normandie, εξωτικές σάλτσες γουακαμόλες και γλυκοπικάντικα τσάτνεϋ. Για παρέα το Carnicero φέρνει επίσης τις καλύτερες ελληνικές μπίρες και εκλεκτά κρασιά. Ε, ρε τι έχει να γίνει…
Ν. Ψυχικό: Δημητρίου Βασιλείου 18, 2106770050, Κηφισιά: Λ. Κηφισίας 322, 2108015100
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.