5 πράγματα που είναι νοστιμότερα όταν τα φτιάχνουμε στο σπίτι
Κρουτόν
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας φούρνος, λίγο «χθεσινό» ψωμί, βούτυρο ή ελαιόλαδο και τα αγαπημένα μας μυρωδικά.
Μαγιονέζα
Χωρίς ίχνος συντηρητικών και με υλικά που ήδη βρίσκονται στην κουζίνα σου. Κρόκους αυγών, μουστάρδα, ξύδι και/ή χυμό λεμονιού, λάδι και αλάτι.
Πουρές πατάτας
Σίγουρα πιο υγιεινός από την τυποποιημένη «σκόνη». Βρασμένες πατάτες, λίγο γάλα, αλάτι και τα αγαπημένα σου μυρωδικά.
Κουλουράκια και μπισκότα
Οι αμέτρητες συνταγές της γιαγιάς με τα αγνότερα υλικά. Τόσο η διαδικασία όσο και η «μυρωδιές» στο σπίτι θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δες μία αγαπημένη μας συνταγή εδώ.
Τουρσί
Μια τεράστια ποικιλία λαχανικών μπορεί να γίνει «τουρσί» χωρίς να περιέχει τα χημικά που έχουν τα βαζάκια στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Χρειάζεσαι ξύδι, αλάτι και μυρωδικά κατά προτίμηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.