- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πέρασαν κιόλας 8 χρόνια από τότε που άνοιξε το Matsuhisa Athens και η Αθήνα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει το δικό της, απαραίτητο για κάθε μητρόπολη του κόσμου, γαστριμαργικό προορισμό. Οκτώ χρόνια που οι lovers της ιαπωνικής κουζίνας μυήθηκαν στα μυστικά του sashimi και του θρυλικού black cod, το πιάτο-υπογραφή του Nobu.
Για να το γιορτάσουν οι chef του Matshuhisa Athens Βασίλης Παπαθεοδώρου και Τόνυ Βρατσάνος δημιούργησαν το Festive Menu έξι πιάτων που αποτελείται από τις αγαπημένες γευστικές προτάσεις των 8 αυτών χρόνων, τόσο από την ποικιλία του sushi bar, όσο και από εκείνη των special hot dishes. Η τιμή του μενού είναι στα €45/άτομο (μαζί με cremant de Bordeaux brut για τους κυρίους και cremant de Bordeaux rose για τις κυρίες) και σερβίρεται καθημερινά από τις 19.30 έως τις 23.00 και το Σαββατοκύριακο από το μεσημέρι.
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, 210 8960510, Fb: Matsuhisa Athens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.