Θεματα

Safka, Σκανδιναβία στο πιάτο, Κρήτη στο ποτήρι

Το πολύ καλό Nordic εστιατόριο Safka

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33085-73514.jpg

Το πολύ καλό Nordic εστιατόριο Safka ξεκινάει την χρονιά με μια δυνατή βραδιά οινογευσιγνωσίας. Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου είναι τα-ομολογουμένως πολύ καλά- κρασιά του κτήματος Δουλουφάκη από την Κρήτη που θα εμπνεύσουν τον σεφ Samu Koskinen στη σύνθεση ενός μενού 4 πιάτων (και φυσικά θα συνοδεύσουν κάθε πιάτο).

Το μενού μαζί με το κρασί θα κοστίζει 33 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει:

Ελαφρώς ψημένο ταρτάρ σολομού συνοδευόμενο από σαλάτα γογγυλιού και μήλου με κρέμα horseradis

Chardonnay 2011

Pιζότο από κριθάρι και άγρια μανιτάρια Φινλανδίας με κρέμα από συκωτάκια κοτόπουλου

Sangiovese- Cabernet Sauvignon 2007

Αργομαγειρεμένο μπουτάκι λαγού, με πουρέ μήλου και σελινόριζας, λαχανικά σοτέ και σκούρα σάλτσα

Ασπρος Λαγός, Cabernet Sauvignon 2009

Πίτα από καραμελωμένα δαμάσκηνα με παγωτό βανίλια

Helios 2005

*Στο δείπνο περιλαμβάνεται το φρεσκοψημμένο ψωμί από βύνη. Η ποσότητα κάθε κρασιού θα είναι 120-150ml εκτός από το Helios επιδόρπιο κρασί , το οποίο θα είναι 60ml.

Για κρατήσεις: 210-52 43 340

SAFKA Bar Restaurant – Nordic Cuisine

Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82,Κεραμεικός

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.