Θεματα

Madama: Επιστροφή στην αποπλάνηση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
314778-232568.jpg

Λίγα βήματα από το λιμάνι, στην πιο θρυλική συνοικία του Πειραιά, η Madama άνοιξε τις πόρτες της στις αρχές Δεκεμβρίου, σε ένα κατακόκκινο σκηνικό που εξάπτει τη φαντασία.

Με γεωμετρικά φωτιστικά οροφής, έντονες σκούρες πινελιές και πάγκους που ενώνονται με τη μπάρα, η Madama σερβίρει απολαυστικές ποικιλίες με ισπανικό χαμόν, σαλάτα caprese, πενταλογία κροστίνι ή φρούτα και ποικιλία τυριών. Και καθώς η νύχτα πέφτει, προσκαλεί την αγαπημένη της Lolita, με βότκα, βανίλια Μαδαγασκάρης και φράουλες. Μεταμφιέζεται σε Miss Mulata, με γλυκιές νότες από κακάο και καφέ σε λευκό ρούμι και φρεσκοστυμμένο χυμό lime. Φρεσκάρει τα γαλλικά της με ένα French 77, το δροσιστικό aperitivo με απόσταγμα μαστίχας, prosecco και βρώσιμο ανθό ιβίσκου. Εμφανίζεται Naked, με αρωματισμένη βότκα, φρέσκο ανανά και τζίντζερ. Κι όταν η νύχτα βαθαίνει, ανάβει φωτιές ως Miss Lucifer, με tequila blanco, μπλε αγαύη, καυτερή πιπεριά και mezcal.

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν μεσάνυχτα και το σκηνικό μεταμορφώνεται, με τη Madama να ανεβάζει τους ρυθμούς και να μας παρασέρνει σε ένα πάρτι που κρατά μέχρι τα ξημερώματα, σε μία γωνιά του Πειραιά που δεν έσβησε ποτέ το φως.

Μεραρχίας 9 & Φίλωνος 101

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ