- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Η μεγάλη παράσταση του CTC
O διεθνούς φήμης σεφ San-Hoon Degeimbre και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης σε μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, είναι ένας σεφ απλά εξαιρετικός, με εντυπωσιακή σταδιοδρομία στη διάρκεια της οποίας έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια του κόσμου, δίπλα σε τεράστιες μορφές της παγκόσμιας γαστρονομίας. Του αρέσει συνεχώς να πειραματίζεται όπως του αρέσει και να καλεί τους πελάτες του σ’ ένα γαστρονομικό ταξίδι όπου οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά και…ασύστολα.
Ο πρόσφατα βραβευμένος και με Χρυσό Σκούφο σεφ υποδέχεται στο εστιατόριο CTC, στο οποίο είναι σεφ αλλά και ιδιοκτήτης, στις 26 Απριλίου τον διεθνούς φήμης σεφ Sang-Hoon Degeimbre για να συμπρωταγωνιστήσουν στην ίδια παράσταση. Μια παράσταση που θα παιχτεί στα… σανίδια του CTC: ένα δείπνο «quatre mains», 23 πιάτων.
Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία, μια μοναδική –θα έλεγε κανείς- γαστριμαργική εμπειρία κατά την οποία κάθε σεφ θα ετοιμάσει 11 πιάτα και ένα ακόμη από κοινού. Το κοινό θα δοκιμάσει βραβευμένα πιάτα του διάσημου Βελγοκορεάτη σεφ, όπως τον αστακό με φράουλες και γκασπάτσο από κόκκινο λάχανο, την πειραγμένη προσέγγισή του στη βέλγικη σπεσιαλιτέ μύδια με πατάτες τηγανιτές, αλλά και τα καλύτερα πιάτα του CTC όπως βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο, ναμελάκα λευκής σοκολάτας με βιολέτα και κόκκινα φρούτα.
Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το πάντρεμα της διακεκριμένης ομάδας οίνου του CTC με τον Sang-Hoon Degeimbre, καθώς ο τελευταίος φέρει τη διπλή ιδιότητα chef/ sommelier και θα προσθέσει τις πινελιές του στο beverage pairing της βραδιάς.
Sang-Hoon Degeimbre
Bonus έκπληξη μερικά πιάτα που θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους όπως η τερίνα σαρδέλας με ζελέ από ρετσίνα και πουρέ αμπελόφυλλο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, μόλις 30 οι τυχεροί. Η τιμή του μενού 23 πιάτων με συνοδεία 10 ποτών είναι €200/άτομο. Η προσέλευση αναμένεται αθρόα, οπότε κάντε κράτηση.
Info: Ουμπλιανής 14& Διοχάρους 27, 210 7228812. (H κράτηση θεωρείται έγκυρη με την προκαταβολή του 20% του ποσού. Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μέχρι και 48 ώρες πριν το δείπνο).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αμέτρητες γεύσεις, φιλική και καθημερινή εξυπηρέτηση και κορυφαία ποιότητα
Φέτος κλείνει 10 χρόνια και εξακολουθεί να δημιουργεί εκπληκτικές γεύσεις και για τους πιο απαιτητικούς
Στα εργαστήρια κάθε καταστήματος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ρόδο, φτιάχνουν παγωτό από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλίσιο γάλα, προσφέροντας μια πλούσια γευστική εμπειρία που μένει αξέχαστη
Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός και ο Πειραιάς απλώνονται πανοραμικά μπροστά μας, όσο εμείς απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικό γεύμα
Εδώ σε περιμένουν 19 βρύσες για να απολαύσεις τις καλύτερες φρέσκιες μπίρες
Και για τρελές «μάχες» στο μπιλιάρδο
Πεντανόστιμα πιάτα φτιαγμένα με φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά από Έλληνες παραγωγούς
Οικείος χώρος και πεντανόστιμα πιάτα
Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στα καλύτερά της
Elegant ατμόσφαιρα, urban chic διακόσμηση και σύγχρονη αισθητική
Ένα αληθινό κρυφό διαμάντι στο κέντρο της πόλης
Όλα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με ολόφρεσκο γάλα και την αγάπη που έχει για τη δουλειά του ο Νίκος Πετρόπουλος, δεύτερη γενιά γαλακτοκόμος
Εδώ όλα τα στοιχεία «δένουν» αρμονικά σε ένα αποτέλεσμα που εδώ και δύο χρόνια ενθουσιάζει τους λάτρεις του γλυκού
12 εξαιρετικές γεύσεις παγωτού, οι οποίες παρασκευάζονται καθημερινά εδώ, στο εργαστήριό τους
Πεντανόστιμες, χειροποίητες, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη, τάρτες αλμυρές και γλυκές
Ένας από τους must visit προορισμούς για αυτό το καλοκαίρι, σε μια από τις πιο cool πλατείες της πόλης
Βγαίνουμε για φαγητό και ποτό με θέα ολόκληρη την πόλη
Από το κέντρο της πόλης μέχρι την παραλία, παντού υπάρχει ένα καινούργιο στέκι για το αθηναϊκό σου καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.