19 στέκια με την ελληνική κουζίνα που αγαπάμε

Abibayio: Υψηλή γαστρονομία και γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις

O σεφ Κωνσταντίνος Παλυβός δημιουργεί γεύσεις που γεννούν αναμνήσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Abibayio
Abibayio
Abibayio
Abibayio

Abibayio: Παραδοσιακές και μαμαδίστικες νοστιμιές με έναν «αλλιώτικο», σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο.

Στο Abibayio η γαστρονομική εμπειρία είναι τέτοια που μία φορά να τη γευτείς αρκεί για να την αγαπήσεις για πάντα. Εκεί ο σεφ Κωνσταντίνος Παλυβός δημιουργεί γεύσεις που γεννούν αναμνήσεις. Με αφετηρία την ελληνική-μεσογειακή κουλτούρα φαγητού, θα απολαύσεις παραδοσιακές και μαμαδίστικες νοστιμιές με έναν «αλλιώτικο», σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο. Η κουζίνα δουλεύει αποκλειστικά με εκλεκτά υλικά από έλληνες παραγωγούς και δίνει μεγάλη βάση στην εποχικότητα. Από το ψωμί μέχρι τους ζωμούς και τις σάλτσες των συνταγών, όλα είναι χειροποίητα. Οι χυλοπίτες και τα ζυμαρικά παράγονται κατόπιν παραγγελίας σε εκλεκτά εργαστήρια.

Το Abibayio υποδέχεται τον χειμώνα με ένα μενού γεμάτο γευστικές προκλήσεις. Σε αυτό θα βρεις πεντανόστιμο σιγομαγειρεμένο ρολάκι αγριογούρουνου στιφάδο με τέλεια σάλτσα από γλυκά κρεμμυδάκια και μαρμελάδα από bio ντομάτες.

Θα δοκιμάσεις όμως και την ελληνική εκδοχή του «χούμους» με παραδοσιακούς γίγαντες και εξαιρετικό τσάτνεϊ από λουκάνικο Λευκάδας, νοστιμιά που θα θυμάσαι για καιρό.

Σίγουρα θα λατρέψεις την ελληνική παραλλαγή της καρμπονάρα με κρητικά σκιουφιχτά, απάκι και σος γραβιέρας – χωρίς ίχνος κρέμας γάλακτος.

Τα γλυκά είναι επίσης χειροποίητα και signature. Σε αυτά θα βρεις μοναδικό προφιτερόλ με γέμιση κάστανο και σάλτσα λευκής σοκολάτας, το δικό μας αγαπημένο.

Στο τέλος του γεύματος θα σε κεράσουν λικέρ όπως Ροζολί ή λιμοντσέλο, δικής τους παραγωγής.

Hot Πληροφορία: Κάνε follow στα social γιατί ετοιμάζουν Μενού Πρωτοχρονιάς με γεύσεις από όλη την Ελλάδα, όπου σε κάθε στάδιο θα απολαύσεις εξαιρετικά εδέσματα με ονομασία προέλευσης!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ