19 στέκια με την ελληνική κουζίνα που αγαπάμε

Θεραπευτήριο: Πανδαισία γεύσεων και σπιτικό φαγητό κοντά 30 χρόνια

Από τα πρώτα εστιατόρια των Πετραλώνων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεραπευτήριο: Πανδαισία γεύσεων και σπιτικό φαγητό κοντά 30 χρόνια
Θεραπευτήριο
Θεραπευτήριο
Θεραπευτήριο
Θεραπευτήριο
Θεραπευτήριο

Θεραπευτήριο: Νόστιμο φαγάκι και είναι προσιτό για όλα τα βαλάντια και όλες τις ηλικίες

Τι να πει κανείς για το Θεραπευτήριο της πείνας; Οι θαμώνες –και είναι πολλοί που καταφθάνουν από κάθε άκρη της Αθήνας– από το 1994, ξέρουν. Από τα πρώτα εστιατόρια των Πετραλώνων, μέχρι σήμερα κρατάει τη σημαία της ποιότητας ψηλά, χορταίνει τον κόσμο του με νόστιμο φαγάκι και είναι προσιτό για όλα τα βαλάντια και όλες τις ηλικίες.

Χαλαρό και όμορφα ανακαινισμένο, προσφέρει καθημερινά νόστιμους μεζέδες –αδυναμία μας η «αλλιώτικη» ταραμοσαλάτα του–, που συνοδεύονται με τσίπουρο ή κρασί και φυσικά μαγειρευτό φαγητό καλύτερο κι από της μαμάς σου! Και φέτος τον χειμώνα αυτή τη λαχταριστή κοτόσουπα θα τη λατρέψεις. Όπως και τα σουτζουκάκια, τον κόκορα με τις πένες, τα λαδερά που δεν παίζονται, τις αγκινάρες αλά πολίτα, τους μελωμένους γίγαντες, τα υπέροχα ρεβύθια, τον μουσακά, το απολύτως σπιτικό παστίτσιο, ό,τι κι αν φας είναι εξαιρετικής ποιότητας, μαγειρεμένο με αγάπη και μεράκι.

Μεγάλη δύναμη έχει το Θεραπευτήριο και στα ψαρικά! Από τον γαύρο μαρινάτο και τα μύδια, τηγανητά ή αχνιστά, μέχρι την must try γαριδομακαρονάδα, κι από το μεγάλο ψάρι στη σχάρα, μέχρι την πεντανόστιμη μικρή κουτσομούρα στο τηγάνι.

Το μενού συμβαδίζει με την εποχή και θα βρεις πάνω από 10 πιάτα ημέρας να σε περιμένουν. Το ίδιο και οι φρέσκες σαλάτες και τα χειροποίητα ζεστά ή κρύα ορεκτικά. Μη χάσεις τη φάβα και τους κολοκυθοκεφτέδες.

Ακόμα και τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο για επιτόπια δοκιμή, το Θεραπευτήριο σε σκέφτεται και διαθέτει delivery. Και στις τιμές; «Νόστιμο» κι εδώ πολύ κι άλλο τόσο φιλικό!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ