Ένα Νερό: Το νέο, νόστιμο εστιατόριο της Κυψέλης
Ζεστό και φιλόξενο, πάνω στην περαντζάδα της Φωκίωνος Νέγρη
Ένα Νερό: Γνήσιο πάθος για το φαγητό της ελληνικής κουζίνας
Δεν έχει πολύ καιρό που εμφανίστηκε, ζεστό και φιλόξενο, πάνω στην περαντζάδα της Φωκίωνος Νέγρη, και ήδη οι αμυγδαλοκεφτέδες του συγκαταλέγονται ανάμεσα στα αγαπημένα πιάτα των Κυψελιωτών. Το Ένα Νερό άνοιξε από τρεις ανθρώπους –τον Λυκούργο Παυλόπουλο, τον Βαγγέλη Κωτσογιάννη και την Ευαγγελία Σπυροπούλου– με γνήσιο πάθος για το φαγητό της ελληνικής κουζίνας. Όλοι τους μάγειρες με μεγάλη εμπειρία, ονειρεύτηκαν μία μοντέρνα ταβέρνα που να έχει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια, εδώ να μαγειρεύουν και να σερβίρουν τη δική τους εκδοχή για την ελληνική κουζίνα σε τιμές προσιτές για όλους. Εκτός από τους αμυγδαλοκεφτέδες (το πιάτο σουξέ), θα δοκιμάσεις τραχανά με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας, μια κερκυραϊκή παστιτσάδα όνειρο, φέτα με ξηρούς καρπούς και μέλι, μπιφτεκάκια και κοτόπουλο, ψημένα στη σχάρα με μεγάλη μαεστρία. Ό,τι και αν διαλέξεις είναι καλομαγειρεμένο και βαθιά νόστιμο, έρχεται σε γενναιόδωρη μερίδα και σε εκπλήσσει ευχάριστα όχι μόνο με τη γεύση, αλλά και με την τιμή του.