19 στέκια με την ελληνική κουζίνα που αγαπάμε

Μίμης και Άννα: Το αγαπημένο μεζεδοπωλείο για τις παρέες που γράφουν ιστορία

Έμπνευση και δημιουργικές πινελιές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίμης και Άννα
Μίμης και Άννα
Μίμης και Άννα

Μίμης και Άννα: Το αγαπημένο μεζεδοπωλείου στον Κορυδαλλό

Στον Κορυδαλλό, ο Μίμης και η Άννα, είναι το υπέροχο και έξω καρδιά ζευγάρι των ιδιοκτητών του ομώνυμου δημοφιλούς μεζεδοπωλείου και σε περιμένουν στον ζεστό χώρο τους, αλλά και στην ωραία τους αυλή όταν ο καιρός το επιτρέπει, για να απολαύσεις μια αλησμόνητη εμπειρία εξόδου.

Στο τιμόνι της κουζίνας βρίσκεται ο Μίμης που αγαπάει την παράδοση, αλλά και που συχνά την πειράζει με έμπνευση και δημιουργικές πινελιές που της δίνουν έξτρα πόντους νοστιμιάς.
Θα παραγγείλεις ολόφρεσκες σαλάτες όπως αυτή του Αγρού, με radicchio, iceberg, λόλα πράσινη, καλαμπόκι, καπνιστό χοιρινό, μουστάρδα και μέλι μέσα σε φωλιά παρμεζάνας, αλλά και του Χωριού μέσα σε ψητό καρβέλι, σίγουρα θα σε συγκινήσει.

Θα προσθέσεις πεντανόστιμα ορεκτικά, όπως η τυροκαυτερή που την έχει την κάψα της αλλά και τη μεγάλη νοστιμιά της μια και είναι χειροποίητη, η μαραθόπιτα με τη γνήσια κρητική συνταγή, βάλε στα οπωσδήποτε και τα Πιτάκια της πρώην, δηλαδή μούρλια πατσαβουροπιτάκια γεμιστά με φέτα, γιαούρτι, μυζήθρα και αρωματικό μέλι ούζου. Και επειδή για τις πατάτες ποτέ κανείς δεν αδιαφόρησε, να τις πάρεις γιατί είναι κομμένες στο χέρι και ριγμένες στο τηγάνι για σένα.

Θα συνεχίσεις με υπερ-νόστιμα ψητά, όπως κοτόπουλο και χοιρινά μπριζολάκια, αλλά και με γύρο και κεμπάπ Θεσσαλονίκης. Να παραγγείλεις και ΚοΚοBloco μερίδα, τη γεμιστή τορτίγια με κοτόπουλο, μπέικον, cheddar, ντομάτα, πατάτες τηγανητές, καλαμπόκι και σοσ μουστάρδας. Μην παραλείψεις ούτε κάποιο από τα burger, όπως το Paris με ψωμάκι brioche και μπιφτέκι μοσχαρίσιο, ντομάτα, iceberg, cheddar, crispy μπέικον, αυγό τηγανητό και σοσ μουστάρδας – είναι όλα τους, απλά, καταπληκτικά!

Ακολούθησέ τους στα Social για να μαθαίνεις και για τα live, γλέντια τρικούβερτα με λαϊκά και έντεχνα που κάνουν όλο το μαγαζί μια παρέα! Ανοιχτά Τετάρτη με Κυριακή από τις 6 το απόγευμα μέχρι όσο πάει, τις Κυριακές ανοιχτά και μεσημέρι 13.00-18.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ