15 στέκια που ξέρουν από καλό ψάρι

Nick & the fish: Και εστιατόριο θαλασσινών και υπέροχο σουσάδικο

Εδώ θα δοκιμάσεις μεσογειακή κι ασιατική κουζίνα στο ίδιο τραπέζι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nick & the fish
Nick & the fish
Nick & the fish
Nick & the fish
Nick & the fish
Nick & the fish

Εστιατόριο θαλασσινών ή sushi; Το «Nick & the fish» στην Αγία Παρασκευή λύνει το δίλημμα

Οι ιδιοκτήτες Νίκος και Γαβριήλ, μαζί με το head chef Μιχάλη Κανελλόπουλο εχουνε δημιουργήσει μαζί ένα ευφάνταστο μενου τόσο μεσογειακών, όσο κι  ασιατικών γεύσεων. Πάντα με διαλεκτή και προσεγμένη πρώτη ύλη το ολόφρεσκο, πελαγίσιο ψάρι από την ελληνική θάλασσα, το Nick & the fish προσφέρει ένα γαστρονομικό ταξίδι με signature πιάτα στην ελληνική και την ασιατική κουζίνα! 

Στο μοντέρνο, cozy περιβάλλον του «Nick & the fish» θα απολαύσετε ονειρεμένο ceviche, dim sum, φρεσκότατο ψάρι σχάρας και, φυσικά, άπαιχτο sushi. Το εστιατόριο έγινε «hit» και για τα ευφάνταστα πιάτα του, όπως το σουβλάκι τόνου με λαχανικά και τα αφράτα bao buns με τσιπούρα πανέ. Ο κόσμος λάτρεψε το φινετσάτο «Don ceviche» με λαβράκι, χταπόδι, γλυκοπατάτα, chilies, χυμό εσπεριδοειδών και ajia marillo. Αν αγαπάτε το sushi, τακτικούς θαμώνες θα σας κάνει το «dragon roll uramaki», με γαρίδα tempura, σχοινόπρασο, avocado, αυγά σολομού και λάδι από chorizo.

Μεσογειακή σπεσιαλιτέ είναι η καταπληκτική γαριδομακαρονάδα του και η πεντάφρεσκη σφυρίδα με τον βελούδινο πουρέ. Για τον νέο κόσμο που δυσκολεύεται με το ψάρι, τα λαχταριστά πανέ του μενού, όπως το σνίτσελ τσιπούρας και τα fish & chips, θα φανούν σωτήρια. Επίσης, στο μοντέρνο bar θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε κρασιά, ποτα και cocktails για να συνοδέψετε το γεύμα σας. Εστιατόριο θαλασσινών ή sushi; Το «Nick & the fish» λύνει το δίλημμα.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Πέμπτη & Κυριακή: 12μ.μ. - 11μ.μ., Παρασκευή - Σάββατο: 12μ.μ. - 12π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ