15 στέκια που ξέρουν από καλό ψάρι

Μπούσουλας: Το τσιπουράδικο της Καισαριανής με τους φοβερούς μεζέδες

Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, χειροποίητες αλοιφές και ελληνικά αποστάγματα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπούσουλας
Μπούσουλας
Μπούσουλας
Μπούσουλας

Μπούσουλας: το ξακουστό τσιπουράδικο της Καισαριανής

Ιστορικό τσιπουράδικο, στην πλατεία της Καισαριανής από το 2011, που μοιάζει με το κρασί: όσο παλιώνει γίνεται και καλύτερο. Περιποιημένος και φιλόξενος, όμορφος και ευρύχωρος μέσα κι έξω, ο Μπούσουλας εμπνεύστηκε από τα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου και κάπως έτσι λειτουργεί, με τη διαφορά ότι εκτός από τους πεντανόστιμους μεζέδες που θα έρθουν για να συνοδεύσουν το ποτό σας, θα βρείτε και επιλογές σε πιάτα για τη μέση, που λένε, για όλη την παρέα.

Ο τίμιος σε όλα του Μπούσουλας προσφέρει κατά κύριο λόγο ψάρια και θαλασσινά, πάντα ολόφρεσκα, με τις αλοιφές του να είναι χειροποίητες, τα εμφιαλωμένα τσίπουρα και ούζα να είναι επιλεγμένα, το χύμα κρασί τέλειο. Κι αφού παραγγείλατε τα ποτά σας, αρχίζει η πιο γευστική… παρέλαση: γαύρος μαρινάτος, χταπόδι ξυδάτο, φοβερή καβουροσαλάτα, μύδια ψητά, σκουμπρί καπνιστό, αλλά και συκωτάκι μοσχαρίσιο σοτέ!

Κι αν πάλι θέλετε κάτι για τη «μέση», να σας προτείνουμε κριθαρότο με γαρίδες, χταπόδι σαγανάκι, καραβιδόψιχα σοτέ, ψαροκεφτέδες με σκορδαλιά, μανούρι ψητό με λαχανικά, σαλάτα με σολομό, όλα τους διαλεχτά, ένα κι ένα! Σημειώστε ότι όλα αυτά τα ωραία μπορείτε να τα απολαύσετε και με delivery, μέσω e-Food, με τον Μπούσουλα να λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ