15 στέκια που ξέρουν από καλό ψάρι

Bocas Meze: Το μεζεδοπωλείο της Νέας Φιλαδέλφειας με τις ισπανικές επιρροές

Εδώ θα δοκιμάσεις πιάτα όπως γαρδούμπα γαρίδας, σουτζουκάκια τόνου και μοσχαρίσιο μάγουλο σοφρίτο!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bocas Meze
Bocas Meze
Bocas Meze
Bocas Meze

Bocas Meze: στο ιντριγκαδόρικο μεζεδοπωλείο του σεφ Μίλτου Αρμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έχει αγαπηθεί πολύ αυτό το ιδιαίτερο ελληνικό μεζεδοπωλείο με ισπανικές επιρροές, που βασίζονται στη διπλή, ελληνική και ισπανική καταγωγή, του ταλαντούχου σεφ, Μίλτου Αρμένη. Σ’ ένα ατμοσφαιρικό χώρο, τη διακόσμηση του οποίου επιμελήθηκε η Γιώτα Γκαϊνά, όλα έχουν τη σωστή θέση: η ανοιχτή κουζίνα, ο ξυλόφουρνος, το chefs table, συνυπάρχουν αρμονικά με τις πολύχρωμες καρέκλες στη φιλόξενη σάλα. Την ίδια στιγμή ο υπόλοιπος χώρος, ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στην άνεση και τη ζεστασιά, μετατρέποντας την έξοδο σας σε μία αληθινή γαστρονομική εμπειρία.

Το μενού κρύβει γευστικές εκπλήξεις σερβιρισμένες σε πανέμορφα σκεύη. Η γαρδούμπα γαρίδας διαδέχεται τα σουτζουκάκια τόνου με κρέμα πατάτας, ενώ το μοσχαρίσιο μάγουλο γίνεται ένα μελωμένο σοφρίτο. Το καπνιστό σκουμπρί σερβίρεται με νερατζοσαλάτα, ενώ το κοκκινιστό πρόβατο με σιουφιχτά μακαρόνια με κρέμα γραβιέρας. Tο γλυκό κλείσιμο, αναλαμβάνουν, λαχταριστά εκμέκ με κρέμα λεύκης σοκολάτας και σαντιγύ αλλά και τα καλύτερα και πιο ανάλαφρα churros της Αθήνας, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα, τα οποία συνοδεύονται με σοκολάτα και αλμυρή καραμέλα.

Στα highlight του μενού το «πιάτο ημέρας», παέγια ή καβουρομακαρονάδα με τσορίθο, ενώ ο φούρνος βγάζει καθημερινά φρεσκοφτιαγμένα, σπιτικά ψωμιά, λευκό και χαρουπόψωμο, που γίνονται το απόλυτο συνοδευτικό για τους μεζέδες. Σημειώστε ακόμη ότι παρά τις άριστες πρώτες ύλες, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, η value for money λογική έχει κάνει το Bocas meze στέκι για όλους. Όλα αυτά τα ωραία θα τα συνοδεύσετε τέλεια με ψαγμένες μπίρες, επιλεγμένα κρασιά, τσίπουρα και signature κοκτέιλ. Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη - Πέμπτη 18.00 – 24.00, Παρασκευή 15.00 – 24.30, Σάββατο 13.00 – 24.30, Κυριακή 13.00 – 23.30.

Extra tip: Δοκιμάστε να παραγγείλετε tapas, και να αφεθείτε στη δημιουργικότητα του σεφ, ο οποίος θα δημιουργήσει για εσάς ξεχωριστές γεύσεις γεμάτες ποιότητα και καινοτομία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ