Resto

Überness. Υπεράνω πάσης δίαιτας

Ανοίγει το καινούργιο του Βασίλη Καλλίδη στη Λαχαναγορά

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
125062-280656.jpg

Το λαχταρούσε πολύ ο Βασίλης αυτό το μαγαζί και το δούλευε καιρό στο μυαλό του. Μίλαγε γι’ αυτό και λάμπανε τα μάτια του, έφτιαχνε το μενού και γελάγανε και τα μουστάκια του-όλα όσα πιάσανε τα αυτιά μου πριν λίγο καιρό που μιλάγαμε είναι ο ορισμός της φαγοποτικής ακολασίας.

Το καινούργιο του, λοιπόν, λέγεται Überness (μια λέξη που χρησιμοποιεί όταν θέλει να πει για κάτι που του αρέσει πολύ, το καλυτερότερο σαν να λέμε), είναι πανέτοιμο και ανοίγει μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανή ημέρα μάλλον η Παρασκευή 8 Απριλίου. Αναμένεται κοσμοσυρροή, τόσο από αυτούς που τον λατρεύουν και τον ακολουθούν σε ό,τι κι αν κάνει, όσο κι από τους άλλους που θα φτάσουν μέχρι εκεί μόνο και μόνο για να έχουν τη χαρά να πουν «ήμουν κι εγώ εκεί» και να το «θάψουν» μετά στα social.

image

Κάτω στην Κεντρική Λαχαναγορά, με διακόσμηση που περιλαμβάνει πλαστικές καρέκλες του γύφτου, λάμπες νέον αλλά και πιο εντυπωσιακά εναλλακτικά κομμάτια σύγχρονης άποψης. Όλα μαζί θα ποντάρουν στο απλό, λαϊκό και χύμα καθώς και το ίδιο το φαγητό-χοτ ντογκς, μπιφτέκια, τηγανητά κοτόπουλα και παντσέτες ποντάρει στην εκτόνωση της βαθιάς, αρχέγονης πείνας. Καλή αρχή λοιπόν, περισσότερα μόλις το δοκιμάσω…

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ