Πολιτικη & Οικονομια

Το «καθεστώς Μητσοτάκη» κατηγορεί για την επίθεση σε Βαρουφάκη ο Αντώναρος

«Έχει κινητοποιήσει τις άκρες με ύποπτα στοιχεία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευάγγελος Αντώναρος
© ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/ EUROKINISSI

Ο Ευάγγελος Αντώναρος με δημόσιο σχόλιο του αναφέρεται στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης και δείχνει ως υπεύθυνο το «καθεστώς Μητσοτάκη»

Με ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζει την επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, αφήνοντας αιχμές για το ποιος φέρει τη ευθύνη.

«Η αποκάλυψη Βαρουφάκη ότι τον ξυλοκόπησαν μπράβοι της νύχτας ενισχύει την βάσιμη υποψία: Το καθεστώς Μητσοτάκη, στρυμωγμένο από παντού, έχει κινητοποιήσει “άκρες” που διαθέτει με ύποπτα στοιχεία για να κατατρομοκρατήσει την κοινωνία. Όλα τα περιμένουμε καθώς πλησιάζει το τέλος», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Την ίδια ώρα, κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών της επίθεσης εναντίον του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 βρίσκονται οι Αρχές, σύμφωνα πληροφορίες της ΕΡΤ, έπειτα από την εξέταση οπτικού υλικού που συνελέγη από παρακείμενο κατάστημα της περιοχής των Εξαρχείων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, τον διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από εστιατόριο της περιοχής των Εξαρχείων, αναφερόμενος στο γεγονός σε σχετική ανάρτησή του απέδωσε την επίθεση σε άτομα του «παρακράτους και του υποκόσμου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ