Ελλαδα

Κως: Σε εγκαταλειμμένο στρατόπεδο οι έρευνες για τα ίχνη της 27χρονης

«Χτενίζει» το νησί η ΕΛ.ΑΣ. - Τη Δευτέρα απολογείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 27χρονη Αναστάζια
Η 27χρονη Αναστάζια © facebook

Κως - εξαφάνιση 27χρονης: Σε εγκαταλειμμένο στρατόπεδο οι έρευνες των Αρχών - Ενώπιον της ανακρίτριας τη Δευτέρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα οι έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης Πολωνής.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι.

Την περιοχή σαρώνει για πολλοστή φορά drone της πολιτικής προστασίας, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή των δύο εκπαιδευμένων σκυλιών της ελληνικής ομάδας διάσωσης, που ήρθαν από τα Τρίκαλα και τη Σάμο.

Ήδη από χθες βρίσκεται στο νησί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ., καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Κως: Απολογείται τη Δευτέρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Αύριο θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που είδε τελευταίος την κοπέλα και συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες οι άνδρες της Ασφάλειας Κω -παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής- διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctfpqln13k8x)

Στο σώμα του βρέθηκαν ίχνη πάλης και στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος, ενώ το κινητό της 27χρονης βρέθηκε κοντά στο σπίτι του.

Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Εξαφάνιση 27χρονης: Αγωνιώδεις αναζητήσεις στα social media από τους οικείους της

Συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον της 27χρονης, καθώς και του συντρόφου της με τον οποίο ήρθαν πριν από ένα μήνα στη Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι και ο οποίος ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctfqqejgsv0p)

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 27χρονης κοπέλας στην Κω

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Η κοπέλα εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με μηχανή. Δεν επέστρεψε ποτέ.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη, καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY