Ελλαδα

Πληροφορίες ότι βρέθηκε το κινητό της 27χρονης αγνοούμενης στην Κω

Κοντά στο σημείο που είχε δοθεί στίγμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κως - Εξαφάνιση 27χρονης: Πολίτης βρήκε το κινητό της σε εγκαταλειμμένο κτίριο
© Social Media

Κως - Εξαφάνιση 27χρονης: Πολίτης βρήκε το κινητό της σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην περιοχή Μαρμάρι 

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκε το κινητό της σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι.

Το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης βρέθηκε κοντά στο σημείο που είχε δοθεί στίγμα της.

Νωρίτερα, στο νησί μετέβη κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών, το οποίο από την αρχή ενημερώνεται για τις έρευνες.

Μία σύλληψη για την εξαφάνιση της 27χρονης

Σημειώνεται ότι ένας 32χρονος άνδρας συνελήφθη για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης. Ο άνδρας είχε αρχκά προσαχθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο είχε εκδώσει εισιτήριο προκειμένου να φύγει από το νησί, αλλά και από τη χώρα.

O 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής. Κατά την προσαγωγή του πρωί της Παρασκευής, ο βασικός ύποπτος παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι την άφησε σε σημείο που υπέδειξε στις αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε κατ' οίκον έρευνα και θα πάρει δείγμα DNA από τον 32χρονο

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση, φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12.6). Η 27χρονη Πολωνή εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού. Κατά δήλωση του συντρόφου της, τον ενημέρωσε λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ πως ήταν στο Μαρμάρι και είχε βρει κάποιον να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Έκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση, αναζήτησαν κάμερες όπου εντόπισαν τον συλληφθέντα να πίνει μαζί της μπύρες έξω από ένα σούπερ μάρκετ, ενώ σε άλλο βίντεο να κάθεται ως συνοδηγός στο μηχανάκι του. Ο ύποπτος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια της Κω. Εκεί, αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας, υποστηρίζοντας ότι τη μετέφερε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν, πλην όμως, μετά δεν γνωρίζει τι συνέβη. Βέβαια, ανέφεραν αστυνομικές πηγές, έπεσε σε αντιφάσεις.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες δεν έχουν αποφέρει κανένα στοιχείο ως προς το που μπορεί να βρίσκεται η νεαρή κοπέλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ