Ελλαδα

Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη αγνοούμενη στην Κω

Τραγικό τέλος στις έρευνες - Οι πρώτες πληροφορίες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H 27χρονη Αναστάζια δολοφονήθηκε στην Κω
© Facebook

Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη αγνοούμενη κοπέλα από την Πολωνία - Έχει εμφανή ίχνη από χτυπήματα και γδαρσίματα - Αποκλεισμένη η περιοχή.

Νεκρή εντοπίστηκε πριν από λίγο η 27χρονη αγνοούμενη στην Κω σε αγροτική περιοχή. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η περιοχή στην οποία εντοπίστηκε είναι περίπου 900 μέτρα μακριά από το σπίτι του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί για την αρπαγή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός της 27χρονης ήταν καλυμμένη με κλαδιά και φορούσε ρούχα.

Μάλιστα, έχει εμφανή ίχνη από χτυπήματα, γρατζουνιές και γδαρσίματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ έχουν καλέσει ασθενοφόρο για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η σορός θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος θανάτου της, ενώ ενημερώθηκε και η μητέρα της, η οποία έφτασε σήμερα στο νησί με έναν ντετέκτιβ από την Πολωνία, ώστε να βοηθήσουν στις έρευνες.

Στην Κω η μητέρα της 27χρονης

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει 24 ώρες στην Κω η μητέρα της Αναστάζια και η κόρη της εντοπίστηκε νεκρή.

Η ίδια, είναι συντετριμμένη μη μπορώντας να αποδεχθεί τα τραγικά νέα. Μαζί της, από την Πολωνία, έφτασε και ένας ντεντέκτιβ για να συνδράμουν και οι δυο τους στις αναζητήσεις, ενώ βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τους υπευθύνους της Πολωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Η ίδια, σε δηλώσεις της σε τοπικό μέσο της Πολωνίας, είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι το παιδί της έπεσε θύμα απαγωγής.

Στην Αθήνα κινητό και άλλα ευρήματα

Το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης που βρέθηκε σε δρόμο έξω από εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μαρμάρι, αλλά και ευρήματα από το σπίτι του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί για την αρπαγή της 27χρονης, έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα.

Αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί, είναι γενετικό υλικό ή αποτυπώματα άλλων προσώπων, προκειμένου να μπορέσουν να επικεντρώσουν τις έρευνες τους οι αρχές.

Αναλύονται τα βίντεο της περιοχής

Ο 32χρονος εμφανίζεται σε οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα καταγραφής να πίνει αλκοόλ μαζί με την 27χρονη έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Σε άλλο υλικό, εντοπίζεται να οδηγεί ο ίδιος το μηχανάκι του και να έχει συνεπιβάτη την 27χρονης. Ο ίδιος υποστήριξε ότι πήγαν στο σπίτι του και είχαν ερωτική επαφή, αλλά όταν τελείωσαν, την έβγαλε στο δρόμο και έκτοτε, του είναι άγνωστο που πήγε η κοπέλα.

Ωστόσο, υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής όπου μένει ο 32χρονος πως δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση εθεάθη να τρέχει μέσα στις λάσπες και έχοντας στα ρούχα του στάχια.

Ήταν η ίδια ημέρα που προσπάθησε να αγοράσει αεροπορικό εισιτήριο για να φύγει για το εξωτερικό.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα της Κω, προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Έως και αυτή την ώρα, ο ίδιος αρνείται ότι έχει σχέση με τον θάνατο της 27χρονης Πατρίτσια-Αναστάζια, η οποία είχε έρθει με τον σύντροφο της από την Πολωνία, για να εργαστεί σεζόν σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ