Ελλαδα

Αθωώθηκε ο ηθοποιός για τον βιασμό ταξιτζή

Κρίθηκε ένοχος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταξί
Ταξί/© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βιασμός ταξιτζή: Αθώος κρίθηκε ο ηθοποιός για την πολύκροτη υπόθεση - Τι αναφέρει η δικαστική απόφαση.

Με 4 ψήφους υπέρ και 3 κατά αθωώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο ηθοποιός που ήταν κατηγορούμενος για τον βιασμό ταξιτζή. Στην απόφαση μειοψήφησαν οι τακτικοί δικαστές. Είχει προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως στην πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό ταξιτζή, για την αθώωση του ηθοποιού. Υπενθυμίζεται ότι η φερόμενη πράξη είχε γίνει το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου του 2018. Ο κατηγορούμενος ηθοποιός παρέμενε προφυλακιστέος εδώ και 15 μήνες για τον βιασμό του ταξιτζή.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Αναμένεται η απόφαση επί των ελαφρυντικών.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας ανατρέποντας το κατηγορητήριο συντάχθηκε ουσιαστικά με τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, υποστηρίζοντας στη αγόρευσή της ότι «έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρουόμενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά».Και πρόσθεσε: «Όμως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία, για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση DNA της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών. Σε αυτήν προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ