Ελλαδα

ΝΟΔΕ Αχαΐας για Rotting Christ: Σωστή η ματαίωση της συναυλίας

«Η πραγματοποίησή της θα προσέβαλε βάναυσα την πίστη όλων των χριστιανών της πόλης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rottingchrist
Rotting Christ/ ©Facebook/ Rotting Christ

Την άποψη ότι ήταν «σωστή και επιβεβλημένη» η ματαίωση της συναυλίας των Rotting Christ εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας, Ανδρέας Μαζαράκης.

Όπως επισημαίνει, η πραγματοποίησή της θα προσέβαλε βάναυσα την πίστω των χριστιανών της πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση αναλυτικά:
«Ήταν απολύτως σωστή και επιβεβλημένη η ματαίωση της συναυλίας του μουσικού συγκροτήματος με την ονομασία "Σάπιος Χριστός" γιατί η πραγματοποίησή της θα προσέβαλε βάναυσα την πίστη όλων των χριστιανών της πόλης. Σε καμμία δε περίπτωση η άποψή μας αυτή δεν θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως θρησκευτική μισαλλοδοξία ή ακροδεξιά απόκλιση. Θα ήταν ίδια η θέση μας και για κάθε εκδήλωση που θα έβαζε με ανάλογο τρόπο απέναντί της οποιαδήποτε θρησκεία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ»

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή οι Rotting Christ ανακοίνωσαν τη ματαίωση της συναυλίας τους στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, κάτι που έκανε και ο Γιάννης Αγγελάκας για την αποψινή του συναυλία στον ίδιο χώρο (Αίγλη) στην Πάτρα.

Μετά το σάλο, ο Δήμος Πατρέων εξέδωσε χθες ανακοίνωση αναφέροντας ότι εξετάζεται νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live των Rotting Christ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:
«Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος Rotting Christ για να εξεταστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.
Ο Δήμαρχος τους έκανε γνωστό ότι ο χώρος παραχωρείται σε όλους πλην της «Χρυσής Αυγής». Όταν αποκατασταθεί η βλάβη και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή συναυλιών, εφόσον υπάρχει αίτημα ο χώρος θα δοθεί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ